Direktlänk till inlägg 24 mars 2009

HUR BLEV DET PÅ DETTE VISET?

Av Anita - 24 mars 2009 18:19

Kom hem och det känndes kallt. Ska tända i spisen men veden är slut. Ser att soppåsen är full. Tar med mig den när jag ska hämta ved. Katten jamar och vill ha mat. Öppnar kylskåpet. Hittar lite gammal mat som jag lägger i soppåsen och går ut på bron. Fåglarna skriker och vill ha mat så jag lämnar påsen och ger dom mat.


Ska gå med soppåsen men kommer på att jag inte hämtat posten och går och hämtar den med påsen i hand. Öppnar posten och känner att det är kallt. Visst ja, jag skulle ju hämta ved. Ser att det är fullt med aska i spisen. Tar med askan och soppåsen ut. Går ner till vedboden och hämtar ved.


Tänder i spisen och ser att en blomma slokar så då måste jag vattna. När jag vattnar i rummet ser jag lite disk på vardagsrumsbordet. Tar in den i köket och plockar ur diskmaskinen och stoppar in ny disk. Går på toa och ser att det står blomkrukor på golvet som ska upp på en hylla. Sätter upp dom och ser att handukarna behöver tvättas.


Lägger dom i tvättmaskinen och går och ska hämta nya handukar på övervåningen. Ser då att blommorna där uppe måste vattnas och att det är tvätt i sovrummet som ska tvättas. Vattnar blommor och går ner med tvätt och de rena handukarna.


 Oj glömde visst soporna nere i vedboden. Oskar och jag kan ju passa på att ta vår kvällspromenad tänker jag och klär på mig. Då ringer telefonen och jag pratar ett tag och undrar efteråt varför jag har klätt på mig. Jo visst promenad var det.


Går badstrandsrundan och in och ska fixa lite mat. Hör att tvättmaskien stannat och går upp för att stoppa tvätten i tumlaren som jag har på övervåningen.

 Ser korgarna som jag ska måla gula till påsk. Börjar leta efter gul färg men hittar en bok jag saknat länge. Kommer på att jag ska betala räkningar och startar datorn. Ska läsa lite mail först och kolla om någon läst min blogg och nu sitter jag här och fungerar.


Vad gjorde jag med soppåsen?

Vart tog handukarna vägen?


Varför lyckades jag få till så här rörigt. Varit hemma i två timmar och egentligen har ingenting blivit gjort fast jag snurrat på hela tiden. Inte ens mat har jag fått i mig.


Hur blev det på dette viset?

Dagens ord: Rörigt tänkt är rörigt sagt.

 
 
Ingen bild

Ewan

24 mars 2009 19:08

Ja,du....vi springer omkring i ett "ekorrhjul,fram och tillbaka,hit och dit,känner igen mej så väl!Sitter just nu i ett kyligt hus,men orkar inte ge mej ut i vedboden,tror jag skruvar upp elementen istället......Kram Ewan

 
kokosnoet

kokosnoet

24 mars 2009 20:24

Får alltid höra att när jag städar så börjar jag i ena hörnan för att gå till den andra, lämnar spår för att samtidigt komma på att det är något annat som ska göras.. genar ofta å gärna.. lite skit under mattan är bättre än att de är synliga för ögat..
Självklart är det okej! (ang. länk)
Ha en trevlig kväll.. kram

http://kokosnoet.blogdog.se

 
kokosnoet

kokosnoet

24 mars 2009 20:26

Ps. höll på att skratta "ihjäl" mig när jag såg bilden du lagt till haha så rolig! Ds.

http://kokosnoet.blogdog.se

 
Skatan

Skatan

24 mars 2009 20:34

Det är bara vi kvinnor som kan göra många saker samtidigt... hur man än gör... så blir det slutligen gjort... :-) Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
storabh

storabh

24 mars 2009 21:42

Kul!

http://storabh.wordpress.com

 
Tequila

Tequila

25 mars 2009 10:04

Ojoj, det låter som om du kanske behöver hemhjälp snart. Jag kan tänka mig att låna ut mamman om du vill? Hon gör ändå inget bra jobb här hemma, du får låna henne gratis! :)

http://tequila.skriket.se

 
Nippertippan

Nippertippan

25 mars 2009 10:13

Ja visst är det underligt *ler* Ha en bra dag ändå...

http://blogg.aftonbladet.se/27900

 
Soldansare

Soldansare

25 mars 2009 19:35

Det blev i alla fall en rolig historia som jag njöt mycket av. Så lite nytta blev det av all din röra.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Staffan H

Staffan H

25 mars 2009 21:15

Jadu, så rörigt blir det ofta. Idag har jag dock överträffat mig själv genom att stänga av allt annat som jag inte bestämt mig för att göra. Det känns lite konstigt, men dagen har varit väldigt strömlinjeformad.

Kul bild du lade upp. :-)

http://staffanhuss.wordpress.com

 
Ingen bild

JASON

11 februari 2016 17:43

Är du ekonomiskt pressas?
Vill du söka medel för att betala av krediter och skulder
Vill du söka finansiering för att inrätta ett eget företag?
Är du i behov av privatpersoner eller företag lån för olika ändamål?
Vill du söka lån för att genomföra stora projekt
Vill du söka finansiering för flera andra processer?
Om du har något av ovanstående problem, kan vi vara till hjälp för dig, men jag vill att du ska förstå att vi ger ut våra lån till en ränta på 3%.

Intresserade personer bör kontakta mig med detta nedan detaljer.

LÅN ANSÖKAN
Förnamn:
Födelsedatum (yyyy-mm-dd):
Lånebelopp behövs:
Varaktighet:
Ockupation:
Telefon:
Land:

Min kontakt e-post: jasonwillfinanceloanss@hotmail.com
Observera: att all post ska skickas till: jasonwillfinanceloanss@hotmail.com

Tack.

Jason

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards