Direktlänk till inlägg 2 juli 2009

ÅSKAN BORDE VARA MIN FIENDE

Av Anita - 2 juli 2009 13:45

Åskan har slagit ner i mitt hus flera gånger. Han har fördärvat 3 bärbara telefoner, 2 datorer, 1 skrivare och 3 bredbandsmodem bara under de senaste två åren.


I förrgår drog han igång redan när jag kommit hem från jobbet. Jag gick ner och badade och vattnet var ljummet som varm sammet, himlen svart som sot och allt liksom smådarrade.


Det är väl något makabert hos mig som trots allt gillar åskan. Den får mig att känna någon sorts spänning. Kanske är det det spännande som händer i mitt annars lite tråkiga liv.


Åskan är som dom män jag åtrått. Inte snäll och varm utan spännande och farlig. Så har man också fått betala med både trasiga grejor (åskan) och med ett trasigt hjärta (männen).


Regnet kom och tvättade blommorna och gjorde dofterna av rosor, syren och pion så starka så det kändes som att ligga i en parfymerad liten ask där jag låg i min gamla säng och försökte somna.


Värmen håller i sig. Badvattnet härligt.


Fisksjöns stora projekt går sakta framåt mer och mer. Snart ska ni få se. Ibland ger man upp på saker och ting och så löser det sig som genom ett under.


Hundar och ungar stimmar på stranden. Grillukten får munnen att vattnas. Igår var det dans igen typ våtvarm bastu med knott.


Lite seg idag och bestämt mig för att lägga mig tidigt ikväll. Får väl se hur det blir med det.


Dagens ord: Om man kunde vara vaken dygnet runt på sommaren och sova hela vintern skulle jag vara nöjd.

 
 
nellina

nellina

2 juli 2009 21:25

Vädrets makter är ju som sagt inte att leka med, kul visdoms ord så sant så sant.
Kram Nellina

http://nellina.blogg.se

 
Staffan H

Staffan H

2 juli 2009 23:51

Jo livet är härligt just nu. Din beskrivning av åskan är riktigt härligt spännande. Mer sommar åt folket!

http://staffanhuss.wordpress.com

 
Skatan

Skatan

3 juli 2009 23:20

Här har du en till som skulle vilja gå i ide på vintern. Trots att jag håller på att smälta bort i värmen är den mycket mycket bättre än den mörka kalla fuktiga blåsiga vintern. kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards