Direktlänk till inlägg 5 december 2009

HOPPA IN I JULKORTET NI SOM GILLAR SNÖ

Av Anita - 5 december 2009 09:42

  


Slut på dom gröna och gula tonerna i min trädgård nu. Det är bara vitt vitt vitt.

Jag får väl försöka finna mig för det är ju december och snön har ju dröjt länge i alla fall.


Igår kväll var vi min nya jobbarkompis  och jag till Österund på julpub med jobbet och det var faktiskt rätt småtrevligt även om man hade önskat sig lite mera dans. Vi for hem rätt tidigt eftersom vi båda hade lite att stöka med idag.


Jag måste fortsätta städa och tvätta och stöka. Hela veckans kvällar har ju ägnats åt nöjen och som ni alla vet så är det inte bara nöjen som gäller den här tiden.


Det måste bäras in ved och tvättas och tas reda på tvätt och fan och hans mormor. Är man dessutom en strulig person som jag som drar fram grejor överallt så måste man ibland göra ett ryck om än motvilligt.


Snälle Sven har varit hit och fika på morgonkvisten och sitter jag och tittar ut på snön som faller.


Idag har jag ingenting kul att berätta och ingenting speciellt tråkigt heller. Jag är varken speciellt glad eller speciellt sur. Läge neuralt.

Varsågod. Så här ser min trägård ut nu. De enda blommor som synst nu är snökristaller.

Ha en bra helg.


  

 
 
zaq

zaq

5 december 2009 11:23

Nu är ju inte snö och jag sådär väldigt kompatibla, men får väl ändå krypa till korset och erkänna att det visst är vackert. Man kommer också till en viss gräns då man (jag) tvingas erkänna att det är betydligt ljusare och renare med snö än med ihållande regn och lersklafs.
Bara man slapp kylan, ishalkan och snöskottninga...
ha en go och trevlig helg!

http://zaq.blogg.se

 
Ingen bild

anette

5 december 2009 13:29

ÅÅH, vad det ser mysigt ut för mig som är skåning o längtar efter snö. Här är det grått o regnigt. Vi tänder ljus o försöker mysa till det ändå. Ikväll kommer våra kära,nära vänner Maria o Inge o det blir alltid trevligt. Önskar dig en skön helg Kram Anette

 
Ingrid

Ingrid

5 december 2009 16:03

Hade du sett vilket grått och eländigt väder vi har haft idag, skulle du nog förstå att dina julkort är oändligt vackra!

Kram och ha en fin helg!
/Ingrid

http://stenstugu.com

 
storabh

storabh

5 december 2009 16:39

Tänk att det finns vinter!

http://storabh.wordpress.com

 
Skatan

Skatan

5 december 2009 19:27

Tänk jag tycker din trädgård ser helt underbar ut ... och det kan jag säga som slipper skotta och sanda och stå i. Det här eviga regnandet och blötan gör en sur inombords också. Kram på dig!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
billan

billan

6 december 2009 16:24

Jag blir avundsjuk, här är det bara regn och grått. Jag längtar och väntar varje dag på att snön ska komma. Igår syntes några mm vit snö på marken, inatt började det regna......morrr.
Nu skall jag placera mig framför kaminen med lilla glöggen. Njut du med av lite adventsfrid:)

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
Sundinska

Sundinska

7 december 2009 12:57

Bli inte arg nu, men åh så fint du har det! :)
I Värmland har det regnat i två månader, vi hade minusgrader i två dagar efter första advent, sen började det regna igen. Vi flyter bokstavligt talat! Allt är bara grått och brunt och jullamporna känns jättekonstiga där de lyser.
Vi skulle verkligen må bra av lite kyla och snö nu! Jag hoppar in i ditt fotografi så länge. :)

http://solagast.blogspot.com

 
Gnisslur

Gnisslur

10 december 2009 23:27

Vilka alldeles underbara vinterbilder det finns hos dej.

http://tandgnisslur.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards