Alla inlägg den 26 februari 2009

Av Anita - 26 februari 2009 17:38

Medan snön som vanligt vräkte ner satt vi och åt lunch på hotellet. Det var Pappersbeda, misterP, glada Lena och den unga tjejen som liknar en älva och har en stark och lysande aura runt sig.

Tre av oss jobbade tillsammans på den tiden då det var kul på jobbet. Vi hade hand om taxiväxel, växel. försäljning och en massa annan. Det klapprade av skor i korridorerna och skrattades och vi hade kul. Det berättades historier  och det var skratt och glam. Nu är det minsann inte muntert, till och med hos tandläkaren är stämningen mer skämtsam.

Så kom vi in på prat om snygga karlar och konstaterade att det inte fanns några sådan på den här byn och om det kom någon skulle vi göra stora ögon. Då mot all odds ramlade det in minst 20 st och naturligtvis blev det jättekul och tjejerna undrade om jag inte såg någon jag ville ha.Eftersom det bara är jag som är singel tittade jag men ingen fick hjärtat att dunka. Suck Å andra sidan var det ingen som tittade på mig heller. Ni vet Kvinnor över 50 är osynliga. Man kanske skulle slå sig på att bli ficktjuv. Ingen skulle ju ändå se en. Kanske ett uppslag till ett nytt jobb. Äsch nu kom jag av mig. Det var i alla fall en väldigt trevlig och fnittrig lunch och det är härligt att umgås med glada människor en liten stund och sitta och skoja och fnittra tillsammans.


Tillbaka till jobbet. Två sysslor idag som bröt av mot vardagens gloende in i dataskiten. Rengöra perkulatorn och mala papper. Visst låter mitt liv spännande?

Mala papper är ett dammigt göra. Gamle Anders kom in och frågade om jag inte skulle ha en sopsäck i malmaskinen. Den hade ramlat lös och allt pappersnafs låg bakom maskinen. Inte blev jag mindre dammig av att ta reda på den skiten.


Vad mer. Jo jag var in på bilmacken och vi började resonera om lite av varje.

Hörde Karl-Jan på radion prata om nåt vin med en jordton och underton av lavendel och persika. Är det bara nåt blaj eller kan han verkligen känna så mycket smaker? Nån sa, ja visst: Brukar du inte känna den lilla undertonen av fotsvett av dom som trampat druvorna eller på norrlänskt vis: Kan du inte känna den lilla kärva mesktonen i ljummet hemgjort brännvin. Småfnitter igen. Jag har fnittrat rätt mycket idag faktiskt. Men ärligt talar. Sitta och skumpa runt vin i munnen och spotta ut. Usch så omanligt. Ungefär lika fånigt som att fiska och slänga tillbaka fisken istället för att äta upp den.


Vad mer en snöig februaridag: Snöskottning förstås. Nu är det blötsnö och tungt men man behöver inte frysa i alla fall. Däremot kladdar snön fast på snölassen och vad gör man åt det?

Olja nej, kletar fast. Stearin var en ide jag fick av Mimio. Hon använde det på plastpulkor och det borde väl fungera. Men då kom jag på det; Bilvax. Sagt och gjort. Funkar jättefint. Ibland är jag ett geni!!!!! Snön bara gled av som greppet på en såpad gris.

Nu är jag hungrig. Ska tända i spisen och steka mig en kolbulle. Inte världens mest kalorifattiga men vad då? Jag har ju skottat snö i snart två timmar så några kalorier har väl gått åt.

På tal om tjejfnitter kommer dagens ord:

Glada skratt förlänger livet.     


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards