Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010

SPÖKNATTA OCH SLUT PÅ SOMMARTID?

Av Anita - 30 oktober 2010 17:11

  

Känner mig lite förvirrad nu. Kan det vara åldern. Vet i alla fall att sommartiden upphör inatt och att man ska ställa tillbaka klockan en timme. Var kanske nog så viktigt förut när jag jobbade men nu skiter jag i vilket egentligen.


Jag behöver ju inte bry mig om tiden längre, åtminstone inte så ofta. Hurra Hurra.

Jag har alltid tyckt att det här med sommartid bara varit något fjask. I det här landet finns det alltför många byråkrater som har för lite att fungera över och hittar man på en massa fjask.


Nåja. jag ska väl inte sitta här och tycka. Haloween kanske det är den här helgen men jag är lite osäker på det. Jag har inte köpt någon pumpa och gjort lampa av iår. Har liksom inte haft tid. Man får ju så bråttom när man blir pensionär hi hi


Igår åt jag lunch med en jobbarkompis som jag inte träffat på länge och sedan åkte jag till Höglunda och PappersBeda. Hon var ensam hemma och gjorde en fantastiskt god räkgryta som vi smockade i oss innan vi drog iväg till Östersund.


Det regnade och slaskade. Vi kom in till ett gammalt gammalt hotell som heter Emma. Så gulligt och mysigt det här hotellet är med en fin liten gård i mitten.

Vi fick lite drink och sedan fick vi gå in i en gammal gammal sal med vita murar och där fick vi träffa en märkliga kvinnan som skulle hålla föredrag.


Hon var båder rolig och sa mycket tänkvärt.  Det var säkert 40 personer som tittade på och lyssnade.


När vi skulle hem hade regnet övergått i blötsnö och jag låg över hos PappersBeda och åkte hem idag.


När jag kom hem var lekkamraten här och hade tänt i spisen och kokat kaffe och idag har vi mest suttit och sett på tv och ätit god mat och pratat om allt möjligt.


Vi har haft lite resonemang om att jag är själv (ensam)  och han tycker att jag ska skicka efter en karl på internet. Han har på kul gjort en lång lista över mina goda och dåliga sidor och vi kom ganska snart överens om att jag bara hade ett par fel.


Min ålder och min tjurighet. Åldern för att utbudet av tjusiga karlar är klent i min ålder och tjurigheten för att jag inte vill ha någon ny karl.


Han tycker att jag ska leta som alla andra och jag säger att vill ödet skicka mig en underbar karl så dyker han upp av sig själv annars får det vara för som ni vet så sätter jag FRIHETEN väldigt högt, jag vet faktiskt inte om KÄRLEKEN  slår FRIHETEN för som jag ser det så kan man inte få båda.

  

Dagens ord: Livet består hela tiden av en massa val och vägkorsningar. Det gäller att välja rätt och det är minsann inte så lätt.

 
 
Margit

Margit

31 oktober 2010 01:39

ja då är det sbart vintertid..vi har "backat" en del av våra klockor på väggarna..resten i morron...
Härligt du skriver!!! Tänk om du skull..försöka..att hitta en man/vän på nätet!!!??
Det finns säkert en vän som även du kunde dela vardagen med...
ja, du kanske är nöjd med tillvaron..ensam..och det kan ju också räcka..att ha GODA VÄNNER!!! har förstått att du sitetr iNTE ensam..och ugglar,,för dej själv... Och man väljer..hUR man vill ha det...
Önskar dej ANita en GOD NATT och en trevlig söndag!!!
Kramen vännen!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Skatan

Skatan

31 oktober 2010 05:52

Du skulle behöva en karl som Lekkamraten ... fast inte gift förstås ... som kunde "dyka upp" när du ville, ni kunde äta tillsammans och mysa vid levande ljus, älska, gå i skogen, fiska, hjälpa dig med veden och snöskottningen ... vad som helst ... och du skulle både vara fri och ha kärleken samtidigt.

Han dyker nog upp skall du se :-)

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Trollet

Trollet

31 oktober 2010 10:24

Nog går det att få både och Skogsnuvan, jag trodde länge på motsatsen, men nu är jag överbevisad. Till min egen stora glädje.

http://trolligt.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

31 oktober 2010 16:09

Visst skulle man väl kunna få bådadera, både kärleken och friheten. Tänk så många som skaffar sig särbos på lite äldre dar och trivs så bra med det. Man träffas när man känner för det och sliter inte på varandra i vardagslivet. Du ska se att han finns där någonstans, det gäller bara att hitta den rätte.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Ingen bild

Boppan

31 oktober 2010 17:30

Äsch - klart att det finns en sådan man därute någonstans.
GE INTE UPP!
Den gubben som "får" dig kan skatta sig lycklig.
Kram / Lena

 
billan

billan

31 oktober 2010 21:33

Jag har stått vid dom där vägkorsningarna massor med gånger och ofta gjort ett korkat vägval:(
Det är säkert någon mening med det också, man blir en erfarenhet rikare åtminstone....Jag är nog rätt lik dig beträffande tjurigheten, de har gjort att jag valt leva ensam under långa perioder av livet. Är nu inne på man nr tre, vi har klarat 15 år nu tillsammans och peppar peppar det funkar fortfarande bra....
Instämmer med skatans kommentar ovan, han dyker upp när du minst anar det:)
Det ska bli skönt med en bonustimme imorgon bitti, då kommer jag endast att vara trött och inte spyfärdig av trötthet!
Kram!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
zaq

zaq

1 november 2010 10:36

Jag hittade min på "nätet", det var ett jättekul sätt och man fick gallra hårt för det finns gott om "nötter" ;-)
Sen att man får med lite "skit" är som det är, en får försöka sortera bort dyngan och leva med det som är bra!

Med en riktig karl, så nog kan man behåll friheten, varför ska man bo ihop om man inte vill?
Man kan ju bo hos varandra och då få miljöombyte, tänk dig, du kan ha storstadssemester och han kan ha natursemester i härliga fisksjön, som exempel!
Ja, ja, du ska se han dyker upp om ödet vil!

http://zaq.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards