Alla inlägg den 16 april 2010

Av Anita - 16 april 2010 12:09

Inser att jag måste börja hejda mig i mina planer. Jag håller banne mig på att bli som en pensionär redan innan jag kommit dit. Så mycket att göra att tiden inte räcker till. Agendan är redan fulltecknad varenda helg hela sommaren och då finns det bara det jag bestämt mig för.


Nu är det bara roliga saker. Danser, fester och tillställningar. Dagarna kommer inte att räcka till.


Dansgala i Härnösand. Onsdagsdanser på Hällesjö. Kurs i Andlighet. Fest när jag kastar mina klockor i sjön.

  

Vår stora grej:" Fångarna i skogen" (ungefär som fångarna på fortet om ni minns det.

Klassträff med några tjejer från Håsjö.

Jobba på sommarcafe

Se "En midsommarnattsdröm" på vridläktaren på Döda Fallet.

Gå på "kakalaset i Böle.

Äta kams på hembygdsgård.Dessutom är det flera födelsedagskalas iår.

 Plantera en trädgård åt StockholmsKarin

  

Det här var bara lite av allt jag ska ta mig till framöver. Jag ska ju åka till Skåne en sväng också fast det blir i juni.

När jag börjar fundera kommer jag på att jag nog får lägga det där med loppisen på is isommar och hoppas att jag får leva och hälsan nästa sommar.


  

Planera frön och fixa i trädgården vill jag också göra och då kommer vi in på en helt annan sak.


Jag funderade på prydlighet. Snåklippta gräsmattor. Död åt mossan. Raka grusgångar och välansade rabatter där tagetesen står i militäriska rader.


Sånt tycker jag inte om. Naturen målar med färger, blandar hejvilt och det blir så vackert så. Vi människor behöver inte ha kontroll på allt.


Tur att jag har den inställningen annars skulle jag jobba ijäl mig i min trädgård för skogen omfamnar den från alla håll och skickar in ormbunkar. blåbärsris och linneor i kanterna och där mossan är mjuk under mina bara fötter. Som att gå på den finaste silkesmatta.  Det kan väl inte bli bättre.


Vi behöver inte vara perfekta och inte våra trädgårdar heller. Vilket blånylle har hittat på ordet "perfekt". Nej, vildvuxet och lummigt är min modell.


När jag tittar ut på den döda marken så har man svårt att tro att om ett par månader ser det ut så här. Naturen är underbar. Den ska man hålla sig vän med.

  

Från det ena till det andra så min första blogg var på något som heter blogdog och jag läste lite där en dag. Såg att jag har kvar samma läsare utom tre stycken som försvunnit. En var "dansmannen" som jag inte vet vem han var. Borta är han ialla fall och det grämer mig att jag aldrig fick veta vem han var.

Annars var det "lekkamraten" och "misterP". Tydligen är dom inte intresserade av vad som händer längre sedan dom skaffat kvinnor. Så det kan bli.


Nej nu får det vara bra för idag. Titta på bilden! Längst fram har midssommarblomstret nästlat sig in i rabatten och jag låter den stå kvar för den är fin mot det gula.


Så kom ihåg: Ogräs är bara blommor som hamnat på fel ställe och ibland kan dom vara minst  lika vackra.


  

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards