Direktlänk till inlägg 1 april 2011

SOM ATT HA SMÅBARN IGEN

Av Anita - 1 april 2011 08:34

 

Katten Oskar visar sina sämsta sidor kan man gott säga. Att hunden Bob ska vara här några dagar mottages inte med någon större glädje. Katten är illful och jävlig hela tiden.


Han börjde med att lägga sig i hundens säng bara för att visa vem som bestämmer. Fortsätter med att ta hans mat. Torrfoder för hund trodde man inte skulle smaka men man gör det för att jäklas. En fördel var ju naturligtvis att hunden var tvungen att äta upp all sin mat.


Lite senare blev det en sammandrabbning när han försökte igen. Det var skällande hund och morrande katt för hela slanten.


Bestämde mig för att ligga nere för Oskar brukar ju vakta min säng med all sin kraft men det är klart att ligger jag nere ska han ligga nere. Bob hade redan parkerat sig i sängen jag skulle ligga i och han är en stor hund.


Oskar sitter uppflugen på skrivbordet och morrar och jag kan inte sova. Till slut somnar jag men vaknar mitt i natten av ett herrans liv. Oskar hade försökt att tränga ut hunden ur sängen och jag blir något irriterad och rusar upp vilt skällande jag också. Tocket liv tocket liv.


Av detta har jag lärt mig att nästa natt ska jag stänga in katten Oskar i mitt sovrum. Nu ska jag klä på mig och ge mig ut på en lång vandring för att trötta ut hunden.

 


Gårdagen kom gamla A och så kom DansBritt. Det blåste som attan nere vid sjön så gamla A skottade fram altanen till mig och vi kunde sitta där i hörnan och dricka vårt kaffe.   


Bob njöt av att få vara lös och vi gick en långpromenad. Idag är det mulet men blåser inte och som jag sagt förut. Hellre mulet och lugnt än soligt och storm.


Dagens ord:Kattmusik och hundeglam nå ej till himlen fram. Den som sover med hundar vaknar med sängen full med hundhår.

 
 
Liliann

Liliann

1 april 2011 10:35

Det är ett sällsamt skådespel, det mellan djuren helt otroligt kul att iakta om än lite jobbigt då ibland!
Kram

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
Skatan

Skatan

2 april 2011 12:10

Underbart ... men jag förstår Oskars känslor ... Kan inte vara lätt att matte har en stor hund i sängen ...

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ann

Ann

2 april 2011 12:34

Han ser så söt ut där han står Oskar, även om han blänger en aning. Klart han måste ryta till, hans framtid står på spel, haha.

Kram från Trollet som bytt skepnad.

http://anbylens.wordpress.com

 
Susanne

Susanne

2 april 2011 14:05

Ja vad är det de brukar säga?..
Hundar har ägare men katter har tjänstefolk...
Ligger nåt i det! ;-)

/ Susanne

http://blackbeauties.webblogg.se

 
Ingen bild

Titti

2 april 2011 18:07

Klart att Oskar protesterar, han är ju van vid att vara den ende i ditt liv med 4 tassar. Då kan ju ingen hund (dessutom) komma här och komma!
Förhoppningsvis vänjer han sig.

Ha de gott, nuvan!

 
tant Hannele på Hisingen

tant Hannele på Hisingen

2 april 2011 22:59

Lättare med barnbarn :)

http://hannelesparadis.blogspot.com

 
Ingen bild

Ewan

3 april 2011 00:02

Hoppas ni får en Härlig Helg,både du och "Fyrbeningarna"!
Kram från Ewan,som just nu sitter på jobbet.
3:e och sista natten,detta passet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards