Alla inlägg under april 2011

Av Anita - 1 april 2011 08:34

 

Katten Oskar visar sina sämsta sidor kan man gott säga. Att hunden Bob ska vara här några dagar mottages inte med någon större glädje. Katten är illful och jävlig hela tiden.


Han börjde med att lägga sig i hundens säng bara för att visa vem som bestämmer. Fortsätter med att ta hans mat. Torrfoder för hund trodde man inte skulle smaka men man gör det för att jäklas. En fördel var ju naturligtvis att hunden var tvungen att äta upp all sin mat.


Lite senare blev det en sammandrabbning när han försökte igen. Det var skällande hund och morrande katt för hela slanten.


Bestämde mig för att ligga nere för Oskar brukar ju vakta min säng med all sin kraft men det är klart att ligger jag nere ska han ligga nere. Bob hade redan parkerat sig i sängen jag skulle ligga i och han är en stor hund.


Oskar sitter uppflugen på skrivbordet och morrar och jag kan inte sova. Till slut somnar jag men vaknar mitt i natten av ett herrans liv. Oskar hade försökt att tränga ut hunden ur sängen och jag blir något irriterad och rusar upp vilt skällande jag också. Tocket liv tocket liv.


Av detta har jag lärt mig att nästa natt ska jag stänga in katten Oskar i mitt sovrum. Nu ska jag klä på mig och ge mig ut på en lång vandring för att trötta ut hunden.

 


Gårdagen kom gamla A och så kom DansBritt. Det blåste som attan nere vid sjön så gamla A skottade fram altanen till mig och vi kunde sitta där i hörnan och dricka vårt kaffe.   


Bob njöt av att få vara lös och vi gick en långpromenad. Idag är det mulet men blåser inte och som jag sagt förut. Hellre mulet och lugnt än soligt och storm.


Dagens ord:Kattmusik och hundeglam nå ej till himlen fram. Den som sover med hundar vaknar med sängen full med hundhår.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards