Direktlänk till inlägg 10 augusti 2011

SISTA SOMMARDANSEN ?

Av Anita - 10 augusti 2011 19:12

 

Så där ja. Fikakorgen packad, dansskorna sitter på fötterna och jag har försökt att snofsa till mig så gott som det går.


Det är klart att när jag ser på kortet inser jag att jag inte är den unga snygga tjejen jag en gång var men vad fasen jag måste väl få leva ändå och förhoppningsvis också dansa utav bara sjutton.


Imorse for kinabror tillbaka söderut och med honom sommaren. Jag har fått stänga fönstret i sovrummet och fick ta på mig sockar idag. Dessutom eldade jag i kaminen i går kväll.


Svalorna nere på byn har samlat sig för flytt, ovanligt tidigt vad jag kan förstå. På sjön går det vitvågor och vattentemperaturen har gått ner till 17 grader. Suck.


  DataFia och jag hade bestämt oss för att sitta nere vid sjön och pyssla med våra trummor men det var så kallt så vi fick slå oss ner i vardagsrummet istället.


Var tog augustis mörka ljumma nätter vägen.

Var tog augustis alla fjärilar vägen. Det enda som stämmer är att jag hade en fladdermus inne i natt. Den kom in genom öppenspisen och ni kan väl tänka er hur det blir om den fastnar i håret. Det var att gripa första kuddvar och snurra in skallen i innan jag öppnade balkongdörren och släppte ut den.


Nåväl idag blir det ett kort inlägg. När som helst kommer DansBritt och hämtar mig. Jag har tänt lamporna i fönstren så det ser trevligt ut när jag kommer hem men nu är det bara katten Oskar som väntar på mig och det känns lite ensamt.


Dagens ord: Åldern är inte viktig om du inte är ett vin eller en ost.  (faan trot men börjar jag inte se ut som en ost i ansiktet) 

 
 
Mimio

Mimio

10 augusti 2011 20:03

Åh, snyggo! Hoppas du går en härlig kväll. Här börjar det lukta höst igen... Det blåser å har sig, men ÄN är sommarn inte slut :) jag vägrar, så det så.

http://mimio.blogg.se

 
Karin

Karin

10 augusti 2011 20:43

Hoppas att du hade en trevlig danskväll!
Jag längtar till höstens dansträning (seniordans och folkdans).
Kram Karin

http://htpp://pixelmojan.se

 
Soldansare

Soldansare

10 augusti 2011 20:53

Du är jättesnygg! och håller säkert på att dansa av bara sjutton just nu.
Kram!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Liliann

Liliann

10 augusti 2011 21:49

Tänk, jag tycker du är så vacker Anita,förstår inte var du får motsatsen från???? ger mig den på att du får dansa HELA kvällen!

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
irja

bloggplatsen.se " title="http:// 40-talisten, bloggplatsen.se " target="_blank">irja

11 augusti 2011 00:58

Käraste Anita,,,,
Skönheten kommer innifrån, och är man bara glad så skiner man som solen själv, leendet når ögonen som tindrar, och vem kan motstå en sån skönhet ,,, Du är vacker som en nyutslagen nyponros i den ljumma augustikvällen.....
Hoppas du fick en trevlig afton min vän....
Ha de bäst....
KramiZar IA....

http:// 40-talisten, bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

11 augusti 2011 09:30

Jag hoppas att du hade en riktigt trevlig kväll och att du fick dansa mycket, för du är ju en riktig snygging! Inte ser du ut som en ost i ansiktet.

Här har också blivit höst helt plötsligt, men vi hoppas att det vänder snart och att vi får tillbaka värmen ett tag till. Jag har i alla fall hört att det ska bli en ovanligt lång sommar.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Skatan

Skatan

12 augusti 2011 23:08

Till och med härnere känns det som höst och det är så kallt. Fy sjutton om den skall stanna och vintern kommer så där tidigt som förra året. Vi får verkligen hoppas att det inte blir så.

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ingen bild

zaq

21 augusti 2011 08:39

Nog är du vacker och den som inte ser det är inget att ha. Män som gnäller över fula kärringar skulle titta på sig själva först, de som oftast inte ens ids försöka göra något åt sig själva för att se "bra" ut.
Hoppas danskvällenblev kanoners!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards