Direktlänk till inlägg 5 augusti 2012

SPORT SPORT BARA JÄKLA SPORT

Av Anita - 5 augusti 2012 08:58

Hela dagarna är det sport på tv från morgon till kväll och nog sjutton är det sport på radion också så fort man sätter på den. Till och med Radion Jämtland tjatar om sporten fast alla människor har hört hur det gått med både det ena och det andra hela tiden.

'Jag för min del försöker slå dövörat till för nu blir det för mycket.


Va då. Nyttigt med sport. Jaha ja och alla pratar hela tiden om skador och skador och skador.

Varför måste man absolut vara bäst?

Sämst tycker jag om bollsporter där man köper spelare från alla håll. Mest pengar får bästa spelare och vinner. Vem är det som vinner. Jo som vanligt PENGARNA. Vad är det för jävla sport.


Nåväl det är väl bäst att jag slutar om det här annars kommer väl snart nån karl och drar övonen av mig. Tur att det inte är så många män som läser min blogg.


Vi går över till något annat.

 

Den här blomman är fin men akta er för att ha den i trädgården. Vildbalsamin. Den tar över allt och invaderar. Bara så ni vet.


Förrgår skulle *DansBritt, Kinabror och jag på vridläktarn på Döda Fallet och kolla "Garvsyras" sista fars. Tyvärr så var vädret inte så bra. Mitt i första akten börjde det regna och så gick strömmen så vi fick ta fikapaus tidigare.

 

Annars var det som vanligt väldigt roligt och vi skrattade mycket även om vi satt där som blöta kråkor i våra regnkläder. Det tokregnade hela kvällen.


Igår hade vi bestämt att åka på marknad i en liten by uppe i skogen som heter Fugelsta men regnet föll och kinabror hade blivit rejält förkyld så vi stannade hemma.

Han satt framför tvn och jag var in till grannens hus och städade ur hans kylskåp och stökade lite. Han ligger fortfarande på sjukhus.


Det blev lite bättre väder på eftermiddagen och jag kunde gå ut sitta i hamocken och läsa ett tag, vattna lite blommor och rensa lite i nerfallna blomrabatter.


Så kom DansBritt och vi gick lite i vattnet nere vid sjön och sedan åt vi kräftor och västerbottenost.

Det blev så småningom en jättefin kväll och vi gick ner till sjön och bastade. Värmde vatten i kokarn och slog över oss ljummet skönt vatten istället för att kasta oss i kalla sjön. Njuta ska man. Solen kom fram en stund.


Katten Oskar följde med in i bastun och åt lite vitlökskorv. Vi hade ingen öl att bjuda honom på men korv åt han.

Sedan svalkade han sig genom att lägga sig i en vattenlok utanför. Den katten är inte riktigt som andra om man säger.


Idag skiner solen i alla fall. Hörde av sundsvallsborna som har koll på läget att det bara varit 3 dagar utan regn under hela deras semester och jag kan tro att det är sant. Synd om dom som ska tillbringa resten av året inomhus.


Planen för idag är att försöka plocka lite hjortron och blåbär eller kanske rent av klippa gräset som jag inte gjort på mer än en vecka nu pga regnet. Vi får se. Mina planer brukar faktiskt inte förverkligas. Det brukar bli något helt annat och det har jag lärt mig att leva med nu.


Dagens ord: Det är kanske det bästa att släppa kontrollen och låta det blir som det blir.



 
 
margareta wårenius

margareta wårenius

5 augusti 2012 09:30

Baalsaminplantan är som tur lätt att dra upp ur jorden. Men visst är den fin
margareta

http://margaretawarenius.blogspot.com

 
Selma

Selma

5 augusti 2012 12:58

Undrar om det kan vara såna som växer på en gammal lägda här på trakten?

http://frunatmaken.wordpress.com

 
Lena

Lena

5 augusti 2012 21:17

Har såna blommor på allmänningen nedanför vårt hus. Där lyser de upp perfekt! Håller med om sporten, det blir för mycket.

http://lillahonshuset.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

6 augusti 2012 18:25

Ja, jag håller med... är så trött på all sport! På precis alla kanaler både i radio och TV... jösses!
Kul att gå på sommarfars utomhus - vädret får man ta som det är och skratta kan man ju göra även om det regnar :)
Den där balsaminen, den ska man akta sig för då - det räcker med det ogräs som redan finns...
Ha det gott!

http://ankistankar.blogspot.se

 
Soldansare

Soldansare

6 augusti 2012 19:06

Det är hur som helst bättre att försöka glädja sig åt det som blir istället för att gräma sig över det som inte blir. Även om det inte blir som man har tänkt sig så kan ju något annat som är bra som man aldrig hade kunnat drömma om dyka upp. Och då är det ju synd om man missar det bara för att man går runt och irriterar sig över det som inte hände. Så att säga.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

Titti

6 augusti 2012 20:06

lika trevligt som alltid att titta in hos dig! :) Kramen

 
Skatan

Skatan

7 augusti 2012 21:23

Synd att det "blev som det blev" ... att det regnade alltså men ni hade kul ändå förstår jag. Jättevackra blommor de där vildbalsamin och synd att man måste se upp med dom för man vill ju inte att någon blomma ska ta över helt och hållet. Lagom är bäst.

Kram!

http://skatanstankar.com

 
Herta

Herta

9 augusti 2012 22:34

Ser en Puch Florida längst till höger,, en röd!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.hertaloggen,blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards