Alla inlägg den 4 maj 2014

Av Anita - 4 maj 2014 10:44

Tänk att det är så lätt att vänja sig vid värme men så svårt att vänja sig när kylan och rusket kommer tillbaka.

Det är det som hänt de sista dagarna. Snöglopp, blåst och hagel. De planerade utsysslorna var det bara att glömma. Visst finns det saker att göra inomhus men man får liksom ingen lust.

 

Så vad har jag gjort de sista dagarna. Ja jobbat lite grann och så i torsdags kväll for Kinabror och jag till hotellet och lyssnade på en kvinna och hennes band Erja Lyytinen hette hon och var nog den mest fantastiska gitarrist man hört. Hon hade 5 gitarrer med sig och sjöng jättefint. Toppenuppträdande. Man får försöka roa sig så gott det går när det är sånt här trist väder. 


Fredagen kom Storfiskarn en sväng och sedan revisorn för vägföreningen.


Igår vaknade man till skitväder och jag iddes inte göra ett dugg. Det finns dagar då man bara vill krypa under täcket och läsa bok och elda i braskaminen och undvika att titta ut.


Som tur var så ringde Datafia och hade bakat en kaka och Kinabror och jag for dit och där blev vi kvar största delen av dagen. Datafia och jag tittade på en inspelning av en klok människa som berättar lite om hur vi människor fungerar. Ingenting nytt under solen men hon uttryckte det bra. 


Vissa saker kunde jag då ta till mig. Jag tror att allt som jag tänkt göra ska gå så fort och tar inte en bit i taget och då blir man ju besviken naturligtvis. Att ta en bit i taget är jag dålig på.


 

Det växer i mina krukor och jag är mest förvånad över alla paprikor som växer så det knakar. Fjolårets plantor som jag sparade bara för att dom var så gröna och fina. Inte har dom väl kunnat bli pollinerade heller för inga insekter har ju funnits inne. Konsigt. Massor av paprikor är det på gång. 


Nej nu får det vara bra för idag. Jag ska försöka klä på mig och gå ut i växthuset. Där inne är det väl i alla fall ganska varmt.


Dagens ord: Tänk att vi kan se på samma sak på olika sätt. 

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards