Alla inlägg den 28 maj 2014

Av Anita - 28 maj 2014 21:04

Jaha, då är man ett år äldre då igen. 66 men dåligt med sex kan man kanske säga. 

Jag firade med att ta fram gräsklipparen för första gången iår och den gick igång utan större problem. Jag klappade om den och talade om att den var helt superbra. En gammal klippo går i ur och skur precis som jag. Vi puttrar och ryker men uträttar det vi ska.

 

I fönstret blommar min ros och tro det eller ej det är en potatisplanta i krukan som börjar få stora blad och kanske kanske blir det nypotatis till midsommar.


Från det ena till det andra så när jag klippte gräs kom Kinabror och Mustachen och jag satt igång att garnera tårtan. Skulle göra mig till och spritsa jättefint men naturligtvis hittade jag inte spritsen.

Det har försvunnit grejor nu ett tag. En stor soppslev har också försvunnit men som tur var så kom Datafia och gubben hit ikväll och hade köpt en ny till mig. Skulle tro att den gamla kommer till rätta nu när jag har en till. Skulle tro att det är småfolket som varit framma och skämtat aprillo med mig.


Det har kommit folk från och till hela dagen och uppvaktat fast det bara är en udda födelsedag och hur många grattis som helst på facebook. Kul kul.



Jag tycker om att leka i trädgården. Igår lekte jag hela dagen.

 

Jag målade stenar och jag målade jordbänningar och jag gjorde iordning i mina rabatter och jag gillar att hålla på och göra saker ute, till och med att rensa rabatter känns helt ok för mig. Gillar att stoppa händerna i jorden och känna jordens värme.

 

I dom blå ringarna ska det stå blomkrukor med gyckelblomster men jag har inte tagit ut blommorna ur växthuset ännu för det har varit frost på nätterna. 


I går satt  Kinabror och jag lök på fåran som var kvar borta vid stedesbacken och så har Kinabror röjt kullen där min 8-kantiga palveljong ska stå och vi drog bort lite ris. Det blir lite gjort varje dag minsann och det är härligt att vara ute och stöka på.

 

Nere i bastun har en liten getingtant byggt ett bo på handukshängaren. Inte kan hon få vara kvar där men jag har inte hjärta att riva ner boet utan jag får väl försöka bli vän med gentingtanten istället.


Nå, det var allt jag har att berätta om de här sista dagarna. Nu ska jag ta en promenad för att se vad som händer i naturen nu när det börjar skymma. Det är då det kan visa sig många djur och andra underligheter.


Jag hoppas ni har en riktigt fin helg framför er och att det blir skapligt väder.

 

En kram och hälsning från skogsnuvan som idag fyller 66 år och blir äldre och äldre för varje dag men skit samma så länge man är frisk och glad ska man inte klaga.


Dagens ord: Klart man ska ta alla tillfällen i akt att fira allt som man kan fira och idag firar jag att jag fyller år.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards