Alla inlägg den 13 augusti 2016

Av Anita - 13 augusti 2016 15:33

Jo minsann, nu ska ni få höra Baddräkten och handduken som var spårlöst försvunna har minsann orsakat mycket huvudbry.Kollat runt bland dom som var i Hunge om jag kastat in grejorna i fel bil eller kanske bara tänkt att jag skulle kasta in dom och lämnat dom i Hunge i alla fall.


AMV och jag har pratat fram och tillbaka och jag blev mer och mer oroad över att jag inte minns ett dugg men nu blir det ännu värre.

Kanske att jag glömt kassen på marken om någon kom och började prata med mig när jag var på väg till bilen? Kanske någon slängt påsen i tro att det var sopor? Så vi bestämde oss att sluta tänka på det och konstatera att grejorna var borta.


 

AMV och jag plockade hallon borta på Mustashens kalhygge. Det fanns massor men var inte lätt att gå med högt gräs och hålor och ris.


Efter det drack vi kaffe och badade bastu. Vi klädde av oss i strandstugan och rätt som det är så får vi se att min baddräkt hängde på en krok på verandan. HUR i fridens namn har den hamnat där?

Nu blir jag ännu mer oroad. Vet att jag inte badade när jag kom hem från Hunge och resten av veckan har det varit skitväder. Inte har jag baddräkt på mig nu heller utan badar naken när ingen är här.


Baddräkten tillbaka men inte handduken. Så konstigt. Har jag haft en total minneslucka. Har jag tagit hem baddräkten utan att minnas och varför gått ner med den till strandstugan???? 


Så AMV och jag gick upp till huset och drack kaffe och slöade i soffan och pratade hit och dit om vad som hade hänt. Det är ju inte första gången saker försvinner och kommer tillbaka. Äsch vi slutade tänka på det och skyller på tomten.

Attans Attans.  men baddräkten är i alla fall tillbaka..


 

Nåja den regniga veckan har det inte blivit mycket gjort men det har inte varit trist. Kinabror har mest röjt på åkern. Jag har plockat blåbär  Många har varit hit Mustachen och Gamle A och en gubbe med son som var här när han var liten och fiskade. Han köpte fiskekort och lånade Kinabrors båt.


Sedan dök en tjej och hennes kompis upp. Hon och jag har gått på andlighetskurs tillsammans och det var trevligt att träffa henne igen.


Idag är en mulen dag och jag har redan haft besök av en av mina facebookvänner. Hon och hennes man kom på motorcykel. Hon härstammar härifrån Fisksjön. Vi fikade.

Annars har jag mest rensat bland vinbärsbuskarna för där är massor av brännässla och annan skit som jag ska försöka få bort så det blir lättare att plocka svartvinbär. Det är inte mycketbär iår men det är väl lite tur så slipper man plocka så infernaliskt. En hink räcker gott även om saften nu är slut så går det inte åt så mycket.


Nåja, det är mycket rönnbär i år och om det betyder att det blir mycket eller lite snö och kallt eller inte kallt visar sig väl men.....


Dagens ord: Rönnen ska bara bära börda en gång står det i bodepraktikan.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards