Alla inlägg den 8 januari 2018

Av Anita - 8 januari 2018 16:22

 

Mitt i snöeländet kom en fin dag då solen tittade fram men det varade inte länge minsann.

Med stormvarning och snövarning och 2 varning började jag misströsta om att jag skulle komma iväg på bio som planerat var. För säkerhetskull tappade jag upp vatten och bar in massor med ved. Maten var nästan slut men ibland går det bättre än pessimisten i mig anar.

 

PappersBeda ringde och tyckte att det var bättre att jag for till henne och blev utestängd från Fisksjön än att bli instängd i fisksjön på oplogad och igendriven väg och strömavbrott så jag packade ihop mina grejor och for iväg.



Innan det började blåsa tog vi en promenad  och så kom M o L och vi åt en jättegod middag. Det blev en trevlig dag och det blåste inte alls så mycket som man sagt som tur var.

Vi tjejer for iväg på bio och såg filmen om Ted Järdestad. Den var bra, men som man förstod var den också mycket sorglig på många sätt.


Så låg jag över och imorse började det snöa. PappersBedas snälle Sambo han tog bilen och for till Fisksjön för att försöka skotta bort all drivsnö och jag kunde handla mat och åka hem utan större problem.  


Nu har till och med plogbilen kommit. Det har snöat hela dagen igen och Fd Grannen ringde och ville ha mig till att titta på något papper han fått men jag sa nej för nu attans är det en sådan dag då jag inte vill göra ett enda dugg.

 

Jag ska minsann elda i kaminen och gosa med katten och tjurglo på dåliga program på tv och inte göra ett skapandes grann så det så.

Det har redan mörknat och draken vinter har minst två månader på sig att fördärva. förstöra och ta kål på all energi och lust så jag vägrar gå ut mer idag. Här ska tjurlatas.


Dagens ord: Alla har vi rätt till en och annan lat dag.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards