Direktlänk till inlägg 30 december 2020

TAPPADE SUGAR

Av Anita - 30 december 2020 13:49

Jag satt här och gjorde iordning en årskrönika med allt som hänt och det tog flera timmar. Så blev det strömlöst och allt jag skrivit var bara borta uppslukad av datavärlden. Nu sitter jag här och har tappat sugen. Skiter i årskrönikan. 


Några grejor kan jag kanske berätta om lite snabbt. Som att vi har fått en ny familj till lilla Fisksjön. En trevlig holländsk familj med två barn. Jättetrevliga.


Så har Broder B m fru fått ta hand om en hund, en stor baddare som heter Bamse.  

 

Så har tre av våra nära dött. Morbror Axel och Stockholmskarin. Båda var över 90 men så onödigt tidigt dog vår vän Mustachen och det känns väldigt sorgligt.


Annars är det ju det skiten med coronan som gjort att vi sitter här i skogen och inte gör så mycket.

Vädret har varit bra i december knappt kallgrader och lite snö. Det är först sista dagarna det kommit en massa.

Som tur är så är Kinabror kvar och jag slipper skotta.

 

I skogen är det jullorv. Pappa sa det när det var snö som satt fast på träden.

 

Broder B och jag gick med hundarna genom skogen bort till Kinabror. Det var mycket snö att pulsa i och jag hatar att pulsa i snö. 

 

Vilade en stund på Kinabrors trappa. Fy sjutton vad man börjar bli ankommen, blev och ful.

 

Sedan gick jag hem på byvägen. Inget mer pulsande för mig.

 

Hemma är kylskåpet fullt med julkort. Jag läser och tittar med stor glädje på julkort. Det är kul att få och kul att skicka.

 

 

Nu är då det här året slut och vi kan väl bara önska att nästa år ska bli bättre.


Jag vill kramas, hälsa på vänner och gå på vattengympa och marknader och framför allt dansa och dansa och få vara frisk och pigg. Man kan väl alltid hoppas kära ni.


Dagens ord: Gott Nytt År önskar jag er alla.

 
 
Ingen bild

Robert

30 december 2020 15:11

Det är alltid roligt att läsa din blogg Anita och du ska ha ett GOTT NYTT ÅR på dig. Åke och jag har parat om att hälsa på dig men vi får vänta till denna Corona är borta.
Ha det så gott. KRAM
Robert

Anita

30 december 2020 15:12

Ja hoppas att vi kan träffas när det blir vår

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

30 december 2020 19:14

Nej, vad trist att hela inlägget försvann. Det är inte lätt att börja om från början då. Men du fick kanske med de viktigaste händelserna i alla fall. Sorgligt med vänner som inte finns kvar längre. Men minnena finns och det är ofta en tröst. Vilken jättehärlig hund Broder B och hans fru har fått. Bamse är ett passande namn på en så fin vovve :D Nu äntligen kom snön och jag är glad för din skull att du slipper skotta. Fint är det men nu behöver det inte komma mer snö.
Gott nytt år :D

http://ibod11.com

 
Soldansaren

Soldansaren

30 december 2020 23:18

Inget kan få en att tappa sugen som den här tekniken. Men utan den hade vi aldrig "träffats" och livet hade varit fattigare. Tack för detta år och ett gott nytt snö- och coronafritt år önskar jag dig!

http://:soldansarenssida.blogspot.com

 
Anki

Anki

31 december 2020 08:58

Trist när man lagt ner tid och energi och det bara försvinner. Händer ofta när jag skriver kommentarer hos dig - om jag försöker skriva någon längre kommentar, måste jag gå in och kopiera den, för rätt som det är försvinner alltihop.
Ja, nu kan vi bara se framåt och hoppas på att nästa år blir bättre!
Jag önskar dig ett gott slut på detta år och ett GOTT NYTT ÅR!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

31 december 2020 10:49

Även om det här året har gjort att man inte rört sig så mycket så har det trots allt hänt en hel del. Men nu får vi hoppas att det där vaccinet fungerar, att de kvick som attan kommer igång med leveranserna och att vi snart ska bli befriade från pesten.
Ha en fin nyårshelg och ett riktigt Gott Nytt År!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Lena

Lena

31 december 2020 20:33

Gokväll & önskar dej ett Gott Nytt År med både dans & en fin sommar! hi hi ;)

Din Blogg berikar mitt liv ska du veta *hjärta* oavsett om det är gnäll eller glädje får den mej att le mellan raderna, din härliga humor & anekdoter från förr & de dina, somriga bad & Jack & promenader & inte minst söta Morris

Önskar dej allt gott & en varm kram *hjärta*

http://frallorna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards