Alla inlägg den 2 mars 2021

Av Anita - 2 mars 2021 09:39

 

Man kan ju undra. Skyddsänglar behöver vi väl alla och ser man inga fladdra förbi får man väl göra sig några egna. Jag har minsann inte målat på evigheter men nu när solen tittar fram så längtar jag efter färg och klara fina färger och inget mes. Så då satt jag igång. Lite kul att äntligen få kladda med färg även om det är rent onyttigt och det finns mycket mer nyttigt att göra.


Så mycket olika sorts änglar det finns. När jag var liten fick jag en tavla som man ska ha framför sängen av en skyddsängel.

 

Jag har kvar den ännu. Minns att jag tänkte på att det var jag som plockade bär för det gjorde man ju ofta och jag hade en precis likadan korg också. Visst. Jag har aldrig trillat ner från någon berg fast jag ofta klättrat där man visst kunnat trilla ner.


Så finns det bokmärkesänglar. Sådana har jag ett helt bokmärksalbum fullt med.

 

Så bytte man och dom allra vackraste sparade man.

 

Så kommer jag ihåg julgranskaramellerna. På dom fanns det små änglabokmärken eller möjligen tomtar.


Så har vi då snöänglar som man gör i snön om man viftar med armarna så blir det vingar och benen blir en kjol. Såna göra jag aldrig för jag hatar som ni vet snö.


Däremot har jag inget emot att göra sandänglar på stranden. Mjuk, len varm sant går det visst att göra änglar i.

 

Ibland händer det att det kommer fram en ängel ur en träbit som jag hittar på stranden och lite färg så har jag en fin ängel från moder natur.


Så kan man förstås vila huvudet mot en kudde full med änglar.

 

Så för säkerhets skull målade jag mig tre skyddsänglar och nog behövs dom nu när det är blankis så man knappt kan gå utomhus. Solen skiner och det är tö men det blåser jättehårt och går inte att gå någonstans för är det inte blankis så är det blötsnö och det går inte ens att gå på skoterspåren längre. Man sjunker ner för varje steg. 

Inte hjälper det med skyddsänglar. Man får klara sig själv och vara kvar inomhus och så på skidåkning på tv.

 

Nåja nog om det. Idag kom information om vaccin och man ska gå in på 1177 och läsa om hur man beställer tid men jag vet inte om jag är dum i huvudet eller vad det är för jag kan då inte hitta igen något i virrvarret hos 1177. Får väl ta hjälp av Kinabror.


Dagens ord: Tror knappast att skyddsänglar kan hjälpa till att hitta rätt i datavärlden.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards