Alla inlägg den 11 september 2021

Av Anita - 11 september 2021 10:09

 

Den här regniga men varma veckan har inte hänt så mycket. Den här enda bilden jag har idag är utsikten från bastun. Nu har getingar försvunnit och jag tog ut handdukarna ur bastun för att tvätta dom. Nu ska jag nog snart börja använda bastun igen. Det är den här tiden det är som allra skönast att bada och gå hem i mörkret.


I torsdags var det en speciell kväll. Förra året lika som den här. Det var dags för besöket hos DansAnn och hennes Moster. Det är alltid lika roligt att sitta hos dom och prata och prata och äta god mat. Det är två så glada och positiva människor som gör en på bra humör minsann.


Glömde att ta något kort på dom men så är det alltid. När man har roligt så glömmer man att fota.

Mindre roligt var det att åka hem i mörkret. Jag vet ju att älgarna är oroliga nu och springer kors och tvärs över vägarna. Det är bara att köra väldigt sakta och hoppas att man hinner bromsa.


Det gick bra tills jag kom på Fisksjövägen. Rakt ut ur snåren kom en älg i fullt sken och det var bara ett par dm att göra på när jag fick stopp. Då kom en andra älg men då stod jag stilla med bultande hjärta. Usch jag gillar inte att köra bil i mörkret. Jag blir mer och mer fjaskig för att köra bil faktiskt. Jag är en fegskit. Det är bara att konstatera.


Idag är det mulet och ska börja regna. Jag ska försöka att börja ta in lite blommor och så ska jag göra massor med köttbullar. Det är bra att ha i frysen. 

Lingondrickan är klar och de sista gurkorna är inlagda. Några få tomater ligger i fönstret för att mogna till. Det är höst nu även om det inte varit frost ännu.

 


Dagens ord: Kör försiktigt för nu springer det både hundar och älgar kors och tvärs.


Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards