Direktlänk till inlägg 14 februari 2022

ALLA HJÄRTANS DAG

Av Anita - 14 februari 2022 09:33

Det har varit några dagar med full ös. Fredagen var det som vanligt att åka till  Älggårdsberget och äta en fantastisk lunch.

 

Lördagen snöade det och Bröderna B tog snöskotrarna och åkte iväg till Kolbjännsjön för att fiska. Dom var utrustade med nya blänken på pimplarna och nu skulle det väl bli röding till middag på söndag tänkte jag.


 

Som ganska vanligt är så var det TuppOla som drog upp en massa fisk och dom andra fick ingenting. Blev pannbiff istället.


 



Hunden Jack stannade hos mig och vi låg i soffan och tittade på skidskytte på tv. Sedan kom Sofiepropp och skulle ligga över hos mig. Vi gjorde en god kaka med ananas i och lagade lite mat och dagen forsade iväg ganska fort.


Igår blev det tö och det droppade från taken och fåglarna började sjunga. Sofies mamma kom och hämtade henne och sedan kom Gulliga Susanne med en massa böcker till mig. Hon hade med sig lotter och tårta och hon är som vanligt en ljusglimt som det bara sprakar om. Tänk om man hade lite av hennes energi. Vissa människor ser man till och med deras energi och omtänksamhet lysa omkring dom. Hon är en sådan. Telfonsamtal med Sonen och en skolkamrat och sedan se på Farmen hos Kinabror och köttfärssås och pasta hos honom.


Vad mer. Jo Åke på Alnön lägger ut skyltar varje söndag och jag har ju tänkt lika men det finns ju inga skyltar här men så fick jag se en skylt i Kinabrors hall som han tänkt använda vid behov skulle jag tro. Den kommer här så då har jag väl lagt ut en skylt i alla fall och så den på Älggårdsberget.

 

Vi går tillbaka till är 2016.

 

Det var dans förstås tillsammans med min skolkamrat Marianne. Roligt hade vi förstås.

 

DansBritt är med i en kör som är otroligt trevliga att höra på. Det är sväng och fart på dom tjejerna minsann och trevligt att gå på deras konsert.


Det är allt man missat under den här coronan men nu hppas jag att det blir mera nöjen till sommaren för nu när gammeldomen slagit till så måste man skynda sig att göra det man kan medan man kan. Nu vet man inte hur länge man har benen i behåll och inte är alltför virrig i plymen.


Så då är det Alla hjärtans dag.

 

Kram till er alla och hoppas att ni får kramar och godis och rosor. För egen del så blir det säkert ingenting. Den tiden är över nu. Gammeldagarna har man inga större förhoppningar om att ens få en kram.


Dagens ord: En promenad på isen men hunden Jack är inte det sämsta det heller.



 
 
Ingen bild

Barbro

14 februari 2022 10:31

❤️

 
Anneli

Anneli

14 februari 2022 11:58

Oj vad snö ni har, tack o lov så har våran försvunnit,, men vad som helst kan hända än =)
Tack snälla för din fina kommentar hos mig den gjorde mig glad. Neo o jag hoppas att du får en underbar Alla Hjärtans Dag många kramar ♡♥♡

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

14 februari 2022 13:46

Ha en riktigt härlig Alla hjärtans dag!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Amisa

Amisa

14 februari 2022 17:16

Vad gott med färsk fisk till middag! Det låter bra att du träffat så mycket människor och att tiden gått så fort, då blir det snart sommar.

Här kommer en virtuell bukett med röda rosor till dig, är du beredd och tar emot?

Många Alla-hjärtans-dagskramar till dig!

http://min-inre-vagvisare.bloggplatsen.se

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

14 februari 2022 18:01

Kul att ni håller igång traditionen med fredagsluncher. Något att se fram emot hela veckan. Men det händer så mycket annat hos dig ändå så riktigt tråkigt hinner det nog aldrig bli. Pannbiff är inte ett dåligt alternativ när fiskelyckan inte är jättestor.
Vad härligt att få ha Jack som myskompis i soffan.
Kul att få se dina foton från tidigare år. Då, när vi kunde göra så mycket mer. Men ljusningen syns tydligt nu och kanske blir det både dans och annat kul för dig i sommar :D
En riktigt varm allahjärtanskram till dig <3

http://ibod11.com

 
Soldansare

Soldansare

16 februari 2022 21:26

En försenad alla hjärtans dags-kram till dig! Man kan väl behöva en kram även andra dagar.
Idag har jag varit på konsert med kammarorkestern för första gången sedan pandemin bröt ut. Det kändes riktigt märkligt.
En av violinisterna är så lik dig att jag riktigt hajar till varje gång. Du kanske skulle bekämpa gammeldomen genom att lära dig att spela fiol.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Lena i Wales och Spanien

Lena i Wales och Spanien

17 februari 2022 09:07

Bättre sent än aldrig.
Kram till dig!

http://lenaiwales.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards