Direktlänk till inlägg 3 december 2022

EN HEL VECKA HAR GÅTT

Av Anita - 3 december 2022 06:56

 

Så har en hel vecka gått och jag har inte haft någon vidare lust att skriva när jag inte kan ta några fina bilder av naturen för nu är det vitt grått och svart. Visst har jag försökt att sätta upp min ljusslinga och så lyktorna vid vägen för att få lite ljus. 

Broder B och Frun har fått sällskap av sin väninna Sara från Skåne. Vi har sällskapat en del.

 

Jag ska inte klaga på snön för jag har inte behövt skotta och vi kan fortfarande gå på strandstigen och nära land kan man gå på isen men det knakar om man går längre ut så det får vara så länge.

 

Det har inte varit mycket till matlagning den här veckan Tre dagar har vi ätit ute och det har ju varit väldigt bekvämt.  Alltså förstå mig rätt, vi har inte suttit ute i snön utan på matställen inomhus.

 

I torsdags var vi till Älggårdsberget och åt och oj så fint dom gjort där. Den finaste julgran jag sett på länge.

 

Nya möbler och tomtar och ljus i alla fönster.

 

God mat förstås.

 

Ja julen närmar sig lite sakta men jag har ingen julstämning och har inte gjort så mycket för julen.

 

Sitter mest inne och eldar och ser på tv och idag ska jag till Östersund på ögon och se om dom tänker operera min gråstarr  eller om det bara är undersökning. Eftersom jag inte varit på lasarettet på år och dag så gruvar jag mig för att hitta dit jag ska. Som tur är så ska Broder B skjutsa mig.


Dagens ord: Hoppas att julstämningen kommer snart så jag kan börja stöka

 
 
Ingrid

Ingrid

3 december 2022 10:32

Hoppas att det går bra på lasarettet i dag! Jag har en väninna som var och gjorde sin andra starroperation i förrgår och hon är så glad att det är avklarat och börjar redan se bättre.
Kram och trevlig andra advent!

http://https://ingrids.home.blog

 
Anki

Anki

3 december 2022 10:55

Så bra att du har broder B och hands fru på nära håll ... och trevligt att äta ute. Det har jag inte gjort sedan jag var hos Ingrid på Frösön i somras, då åt vi på Max en gång :)
Hoppas besöket på Ögonmottagningen gick bra. Jag väntar på starroperation - var på undersökning i augusti, men har inte fått någon tid än.
Önskar dig en fin andra advent!

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

3 december 2022 18:42

Vad bra att det inte är så mycket snö än och att det går bra att gå på strandstigen. Kul också att du har din broder B och hans fru i närheten och att ni och deras väninna har haft trevligt tillsammans. Inte dumt att få äta på restaurang flera gånger under veckan och det måste ha förgyllt dagarna en del.
Jag hoppas att du fick din starroperation idag eller att den ska bli av snart. Jag har bara hört om fina resultat från de jag vet har gjort en sådan operation.

http://ibod11.com

 
Soldansare

Soldansare

3 december 2022 20:28

Hoppas att du får din starroperation. Min mamma gjorde en för något år sedan och det blev jättebra säger hon.
Det låter ändå ganska mysigt att sitta inne och elda. Här sitter jag med understället på för jag tycker vi har kallt i vår lägenhet. Inte har vi något att elda i tyvärr men jag sitter och tittar ut på mitt ljusnät över buskarna på altanen. Det lyser upp i mörkret.

http://soldansarenssida.blogspot.com+

 
Oneinamillion

Oneinamillion

4 december 2022 10:45

Hoppas det gick bra med ögonen och resan dit och tillbaka.
Snöfritt nu igen här i Danmark och skåne. Ska köra hem idag.

http://www.sarplaninac.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards