Alla inlägg den 14 februari 2022

Av Anita - 14 februari 2022 09:33

Det har varit några dagar med full ös. Fredagen var det som vanligt att åka till  Älggårdsberget och äta en fantastisk lunch.

 

Lördagen snöade det och Bröderna B tog snöskotrarna och åkte iväg till Kolbjännsjön för att fiska. Dom var utrustade med nya blänken på pimplarna och nu skulle det väl bli röding till middag på söndag tänkte jag.


 

Som ganska vanligt är så var det TuppOla som drog upp en massa fisk och dom andra fick ingenting. Blev pannbiff istället.


 



Hunden Jack stannade hos mig och vi låg i soffan och tittade på skidskytte på tv. Sedan kom Sofiepropp och skulle ligga över hos mig. Vi gjorde en god kaka med ananas i och lagade lite mat och dagen forsade iväg ganska fort.


Igår blev det tö och det droppade från taken och fåglarna började sjunga. Sofies mamma kom och hämtade henne och sedan kom Gulliga Susanne med en massa böcker till mig. Hon hade med sig lotter och tårta och hon är som vanligt en ljusglimt som det bara sprakar om. Tänk om man hade lite av hennes energi. Vissa människor ser man till och med deras energi och omtänksamhet lysa omkring dom. Hon är en sådan. Telfonsamtal med Sonen och en skolkamrat och sedan se på Farmen hos Kinabror och köttfärssås och pasta hos honom.


Vad mer. Jo Åke på Alnön lägger ut skyltar varje söndag och jag har ju tänkt lika men det finns ju inga skyltar här men så fick jag se en skylt i Kinabrors hall som han tänkt använda vid behov skulle jag tro. Den kommer här så då har jag väl lagt ut en skylt i alla fall och så den på Älggårdsberget.

 

Vi går tillbaka till är 2016.

 

Det var dans förstås tillsammans med min skolkamrat Marianne. Roligt hade vi förstås.

 

DansBritt är med i en kör som är otroligt trevliga att höra på. Det är sväng och fart på dom tjejerna minsann och trevligt att gå på deras konsert.


Det är allt man missat under den här coronan men nu hppas jag att det blir mera nöjen till sommaren för nu när gammeldomen slagit till så måste man skynda sig att göra det man kan medan man kan. Nu vet man inte hur länge man har benen i behåll och inte är alltför virrig i plymen.


Så då är det Alla hjärtans dag.

 

Kram till er alla och hoppas att ni får kramar och godis och rosor. För egen del så blir det säkert ingenting. Den tiden är över nu. Gammeldagarna har man inga större förhoppningar om att ens få en kram.


Dagens ord: En promenad på isen men hunden Jack är inte det sämsta det heller.



Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards