Alla inlägg den 26 februari 2022

Av Anita - 26 februari 2022 08:39

 

Ett par dagar har jag varit så förbannad att jag inte velat skriva innan jag har lugnat ner mig .

I förrgår blev det krig i europa, något man inte ens kunnat tänka sig i våra värsta drömmar.


Inte nog med de naturkatastrofer som blir fler och fler. Inte nog med att det florerar smittan i hela världen och har gjort i ett par år nu utan nu blir det krig.


Bara för att en jävla skitgubbe vill ha makt. Det finns ingen anledning att med det stora rike han har att styra över ska ge sig till att anfalla grannlandet som är så mycket mindre. Har han inte nog med att sköta om sitt eget land där det finns massor med fattigdom och elände att ta tag i. Pengarna finns ju för vad kostar det inte att ha en arme med alla skjutvapen och den attans boven har till och med kärnvapen. 

Tror ju inte att det ryska folket vill kriga och skicka ut sina män och söner till att dö i krig för en skitgubbe dom vad jag kan förstå bara vill ha makt.


Jag blir så rasande när jag ser stackars människor försöka ta sig ut ur landet, gråtande barn och kvinnor som inte vet hur dom ska klara sig. 

Varför? Det är bara att hoppas att inte det jävla aslet trycker på knappen och spränger hela jorden i bitar.

Är det vår sista tid nu? 


När jag sitter här och skriver och tittar ut genom fönstret . Det är 15 grader kallt men jag vet att mitt på dagen så är det nog plusgrader. Bröderna har farit redan för att fiska. Jag är hemma med hunden Jack och idag tänker jag skotta fram min bastu och min strandstuga. Det knastrar i vedspisen för jag måste tända en brasa när det är så kallt.


Det känns så otroligt att det rasar ett krig inte så långt bort. Tänker på ondskan och maktgalenheten och vansinnet och inget kan man göra.  Så förfärligt och nog blir man rädd. Rätt var det är så är vår fina värld borta tack vare de maktgalna gubbtjuvarna som finns lite här och var och som bara vill vara störst.


Dagens ord: Förbannade jävla arsle, skitgubbe må någon ta kol på fanskapet.


Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards