Alla inlägg den 14 januari 2015

Av Anita - 14 januari 2015 10:40

 

Vinterträdgård, då tänker man på en inglasad trädgård med exotiska växter, citroner och olivträd och sånt fint men faktiskt så är det väl en vinterträdgård det här också. Det är ju min trädgård och det är ju vinter. Nog faaan är det vinter.


Tänk om man hade råd att ha en dräng. Tänk om man slapp skotta och skotta och skotta. Jag skottade några timmar igår men orkade inte med att skotta. Efter två timmar är man ganska matt i både rygg och ben.

 

Jag hade varit iväg på byn och jobbat och fikat med DansBritt och så tog jag sparken och fort bort till Skåneungdomarna. Dom har lekt i snön, åkt spark och byggt en snögrotta. Nu är det dags för dom att åka tillbaka till landet där ingen snö finns men det finns ju halka och storm och gråväder.


 

Sparkarna är tillbakalämnade och titta så långt jag har ner till vedboden. Dit ska jag skotta idag men det är ju så kallt, 18 grader och jag blir iskall i ansiktet efter ett tag men jag måste ju faktiskt skotta dit ner för jag har slut på veden inne.

Ingen ska påstå att livet är roligt i snön men vad ska man göra. Det är bara att kämpa på men det blir lite jobbigt när det blir flera dagar på raken med snöskottning. Hörde att fram över helgen skulle det komma massor med snö igen.


Nej nu slutar vi att tänka på eländet. Kom nu inte och säg att det är gratis gym och träning för kroppen. Jag hatar sådana positivitetsuttalande. Det är bara kärringen Lanefält med sitt knip som kan komma på något sådant dumt. Skulle sätta en hoper sådana kärringar att skotta snö och bära ved hos mig så tror jag dom blev tysta ganska fort faktiskt. Konstigt är det egentligen. 


Nåja, eftersom jag levt på gammal skåpmat nu i flera veckor handlade jag igår och unnade mig en tulpanbukett.

 

Så fina och krispiga och färggranna dom är. Dessutom köpte jag mig en hel massa blodapelsiner för det är min älskilngsfrukt och just nu är dom saftiga och fina och goda. Man måste unna sig lite av livets goda om man ska orka med. Nej nu måste jag ut igen. Ha en bra dag och ni som har en gubbe eller en dräng som skottar åt er. Ta vara på honom. Han är guld värd så koka honom en riktigt god kopp kaffe.


Dagens ord: Ni som slipper skotta snö var glada och lyckliga. 

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards