Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Lena i Wales och Spanien

Lena i Wales och Spanien

5 mars 2021 11:36

Kan fortfarande inte kommentera. Högst upp på min blogg finns min emailadress, hittar inte din. Kan du skicka mig ett mail? Eller finns du på facebook?

http://lenaiwales.wordpress.com

Anita

6 mars 2021 08:47

jag har två mailadresser anita.brehlin@spray.se och brehlnanita@gmail.com
Jag finns på facebook och jag vill gärna vara vän med dig där. Namn Anita Brehlin Hoppas att det ordnar till sig Kanske beror det på att bloggagratis har bytt namn till bloggplatsen

 
Ingen bild

Alexandra

4 februari 2021 14:37

Hej, jag kommer från dejtingsida bloggför Ett halvt år sedan, började jag skriva om dejtingsajter. Nu vill jag ta en bättre position på Google sökning och jag upptäckte om de mest populära bloggarna i Sverige. En av dessa bloggar var din och jag läste ditt innehåll. Jag kan bara säga att du gjorde ett utmärkt jobb. Många intressanta saker jag hittade där och jag gillar det verkligen. Fortsätt bara skriva som nu. :)
Nu vill jag fråga dig är det möjligt att få samarbetet mellan dig och mig? Jag trodde att du skulle sätta någonstans på din blogg min webbadress (ankartext, rekommendation, …). För detta kan jag i framtiden göra lite blogg om din webbplats eller din nisch och lägga rekommendationer om dig på min blogg.
Jag väntar på ditt svar och jag hoppas att vi kommer att samarbeta i framtiden.
Vänliga hälsningar!
Här är URL till min blogg: https://dejtingsida.com/

Anita

22 februari 2021 15:06

Jag kan lägga in dig som en länk om du vill

 
Lena i Wales och Spanien

Lena i Wales och Spanien

31 januari 2021 10:32

Hej! Tyvärr kan jag inte skriva någon kommentar. Står att jag är svartlistad hos dig! Kramar!

http://lenaiwales.wordpress.com

Anita

20 februari 2021 09:07

Kära vän vad har då hänt. Det är då något jag inte gjort i alla fall för dina bloggar är det bästa jag vet och jag lär mig så mycket av dig. Hoppas att det ordnar till sig för jag vill inte tappa kontakten

 
Kina

Kina

23 april 2019 23:37

Vem är Kinabror? Jag har ingen bror!

http://guldkornitillvaron.blogspot.com

Anita

29 april 2019 08:13

Kinabror är min äldsta bror som har bott i Kina i 7 år därav namnet. Jag har tre bröder Kinabror, TuppOla och Broder B. På kul har dom fått sina smeknamn i bloggen.

 
Ingen bild

Lotta Suneson

28 mars 2017 14:16

Korpen flög lågt över 2 st koltrastar idag. vad kan det betyda?

Anita

29 mars 2017 09:14

Förändring och förnyelse står för dörren.Korpens gåva är framgång och tar bort de gränser du tror existerar. Det är bara att vara modig och göra det du önskar och vill När båda fågelsorterna samverkar är det starkt och tiden är nu. Mod till dig

 
Ingen bild

jano

27 februari 2017 19:10

Runåbergs fröer Rova

Anita

5 mars 2017 14:41

Tack för tipset Jag har skickat efter så nu får vi se hur det blir till sommaren.

 
margareta.lundgren48@hotmail.com

margareta.lundgren48@hotmail.com

8 juli 2015 12:00

om jag får din mail adress så ska Du få en bild av sminkglasögonen.
margareta.lundgren48@hotmail.com

http://margareta

Anita

8 juli 2015 20:06

anita.brehlin@spray.se

 
Ingen bild

Lars-Åke Melin

18 april 2015 11:18

Hej!Jag vill bara tacka för de värmande orden den 8 Oktober 2010 som jag nu drygt fem år senare får läsa!och jag minns denna kväll än med en trevlig publik i Håsjö.På hemvägen var de dimmigt o i Sillre så hoppade en räv upp ur diket,det blev byte av både kylare o front,ja tänk vad en räv kan orsaka.Bästa Hälsningar i visans tecken/Lars-Åke Melin

Anita

21 april 2015 08:53

Så trevligt det var. Hade hoppats att få höra dig fler gånger. Jag tycker att det hörs väldigt lite vissångare nu för tiden faktiskt. Synd tycker jag och synd att du körde på en räv. Det är minsann väldigt lätt gjort att köra på djur. Idag har sjön gått upp här och det är rekordtidigt. Nu är jag less på blåsvädret. Var uppträder du nu för tiden?

 
rolf skyttberg

rolf skyttberg

6 januari 2015 20:36

hej anita (det ska va lätt att leva och det är det) när jag var liten,(början på en låt av jonh holm) vistades jag flera somrar och vintrar hos min kompis kent backmans sommarstuga nära vattnet vid singsjön. Det var vårat eldorado fiska, leka cobojjsar, det fanns ett gammalt "fjös`" som i våran fantasi var "ranchen" jag minns den tiden med stort välbehag som barn komma bort från östersund och få leva ut sin fantasi, var viktig del som formade mej person. Kommer du ihåg fam. backman mvh Rolf Skyttberg

http://rolf skyttberg

Anita

7 januari 2015 11:28

Vid Fisksjön (bybo) bodde ju Backmans och dom var många men vid Singsjön vet jag inte. Borde väl vara borta vid badstranden för där finns många sportstugor eller var det vid Fisksjön så du minns fel. Visst är det underbart att få vara barn på landet. Vi hade bondgård och massor med djur och man var fri och fick leka och vara ute hur mycket man ville. Livet var fritt då. Har du aldrig varit hit till Håsjö som vuxen?

 
Ingen bild

Stefan Nolervik

18 september 2014 08:22

Hej Anita!
Jag har förlagt ditt kort med mejladressen, tänkte du ville se texten som kommer i lördagsbilagan till helgen:
Världens ensammaste bloggare är aldrig ensam
I Fisksjön bor världens ensammaste bloggare. Anita Brehlin är byns enda invånare.
– Jag är alldeles för gammal för att blogga, men det skiter jag i, säger hon.
Hennes blogg skogsnuvan har följare från hela världen.
Måndag 15 september kl. 09.38
"Inte ska ni tro att jag ska skriva om valet för det ger jag då sjutton i. Det är så många som pratar och skriver om det så det räcker och blir över. Hur det än blev så blir det säkert inte bättre åtminstone inte för oss här på landsbygden."
Så skriver Skogsnuvan.
Hon sitter där ensam i skogen vid sjön och ropar ut i cyberrymden. Och får svar. Världens ensammaste bloggerska är aldrig ensam.
Hennes namn är Anita Brehlin och en dag när jag är ute och far landar jag i hennes by vid Fisksjön en halvmil från Håsjö gamla kyrka.
Hon håller på att köra in ved och det är en alldeles fantastiskt fin dag mellan skurarna. Hon drar av sig handskarna och bjuder in mig i stugan.
Hon säger:
– Jag är egentligen alldeles för gammal för att blogga, men det skiter jag i, säger hon.
Men hon har följare på sin blogg som är avsevärt mycket äldre. Hennes äldsta följare är 102 år.
– Och hon bloggar själv också. Vi har bra kontakt.
Anita är ganska nybliven pensionär och har jobbat på några olika ställen, men har alltid haft Fisksjön i sitt hjärta. Det är härifrån hon nu verkar och där hon genom sin blogg når följare från stora delar av världen.
– Jag har drygt hundra som läser mina inlägg varje dag och det blir också flera kommentarer. Och så börjar allt fler veta vem jag är. Jag fick ett vykort en dag, och då stod det "Skogsnuvan, Hammarstrand", och det vykortet var ifrån Portugal. Det är en tjej som har en blogg som heter anna.anna och som är forskare. Hon hade skickat det här vykortet till mig och det kom fram. Kan du fatta? Det är inte klokt!
I byn Fisksjön är Anita den enda fasta invånaren. Någon har sitt fritidsställe där och det är full fart med turister på sommaren. På hösten är det älgjakt och då höjs pulsen, men annars är det inte så mycket som händer.
Eller?
– Jag har ju massor av vänner så det händer saker här nästan alla tider på året. Och så har jag ju djuren, och folk från byn som alltid kommer och hälsar på.
Namnet skogsnuvan har Anita tagit från en gammal skogsvätte som finns i skogarna runt hennes hem, något som hon ficka höra talas om som liten. I dag är skogsnuvan spridd över mycket större områden, tack vare bloggen.
Hur började det här med bloggen då?
– Jag har skrivit dagbok i hela mitt liv, ända sedan jag var liten. För sju år sedan började jag med min blogg och då blev den som min dagbok. Nu lägger jag ju ut bilder också som fler kan få ta del av.
I bloggen berättar Anita Brehlin om sitt ensamma med äventyrliga liv. Om hur det är att bo i vildmarken på gott och ont.
– Det är mina funderingar och tankar kring olika öden och äventyr. Större delen av året är det ju fantastiskt att bo så här, men under ett par månader på vintern är det helt dött. Då är det bara kallt. Jag älskar sommaren och hatar vintern.
Du skriver även om lite heta ämnen förstår jag?
– Ja, jag vill göra som jag vill och jag kan vara tjurig och envis. Man måste vara det för kunna bo så här.
Bland annat skriver hon om dåliga vägar och om skogsbolagens avverkningar.
– Jag märker att jag ibland får respons även på sådana blogginlägg. Att folk bryr sig. Men jag tycker att fler borde blogga eller vara på nätet. Vi har nyss haft klassträff och jag märkte ju då att många av dem som är i min ålder är emot det här med datorn och att man inte kan vara med på facebook och annat sådant där för det kan vara farligt, och en del är så rädda. Men jag har aldrig varit med om att det hänt något speciellt. Och då har ju jag bloggat i sju år.
Anitas gård, som är hennes hemgård, ligger mycket vackert med Fisksjön nära och tillgänglig. Där har hon en bastu, en brygga och en liten sjöstuga.
– När jag får besök av mina vänner så är det nästan så de slåss om vem som ska få sova i sjöstugan. De trivs verkligen där, och på morgnarna är det skönt att ta sig ett dopp i sjön. Den har sandbotten och är långgrund och när det var som varmast i somras var det 27 grader här.
Hälsningar
Stefan Nolervik

Anita

18 september 2014 09:13

Blir nog bra det där.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

55 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se