Direktlänk till inlägg 24 april 2023

NU BLEV DET PÅ TOK

Av Anita - 24 april 2023 11:23

Lördagen var det fortfarande fint väder och väldigt vårlikt. AMV och Gubben kom och vi satt nere vid deras sommarstuga och grillade korv.

 

Visst var det snöhögar kvar men lite bart i alla fall och varmt och skönt i solen.

 

Så gick dagen så fort och på kvällen skulle Kinabror och jag på pro middag. Trerätters minsann. Det var väldigt trevligt med god mat och glada människor. Roligt att träffa och dom flesta var bekanta. Det är så på små ställen att man känner dom flesta. Jag pratade med en av dom gamla åkarna och vi hade mycket att prata om så tiden gick fort.

Skönt att åka hem och det var bara skymning och inte kolsvart som det brukar vara.


Torsdagen hade Broder B och Kinabror bytt däck på våra bilar för nu skulle det ju bli snöfritt och vår trodde vi.

 

Vaknade till det här. Snö snö snö och deppen satt sig som en smäck i skallen. Kinabror hade blivit förkyld och det var bara att stanna inne och tjura. Jag eldade i spisen och lade mig i soffan framför tvn.


Nu skulle det ju kunna bli en innedag.

Ekorrarna tog av locket på fågelfröhinken men där var det tomt. Jag trodde ju att jag inte skulle behöva mata mer nu men det var bara att ta fram bröd och smula upp och leta reda på havregryn för nu var det både snö och kallt. Stackars bofinkar som inte är van snön. 


Visst finns det massor att göra inomhus och vore det någon ordning på mig skulle jag säkert ha en massa att göra men jag och katten lade oss under filten och slösåg lite på tv och somnade lite då och då.

 

Katter är kloka djur och Morris klev minsann inte upp på hela dagen.


Idag har det kommit ännu mer snö och Kinabror och jag ska till stan imorgon. Sommardäck och dåligt före och jag ska ju på lasarettet så vi måste ju åka och det känns inte bra. Tur att han i alla fall har fyrhjulsdrift på sin bil.


Dagens ord: Nog borde man vara gammal nog att veta att det nästan alltid brukar komma snöstöpa i april.


 
 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

24 april 2023 18:57

Det var härliga dagar, ganska många t o m , innan snön kom igen. Jag var ute och körde lite idag och vägarna var mest bara blöta så förhoppningsvis är det likadant i morgon när ni ska ut och åka. Men 4-hjulsdrift gör hur som helst resan säkrare. Jag bytte till sommardäck idag och vi är nog många som borde ha väntat lite.

http://ibod11.com

 
Soldansare

Soldansare

24 april 2023 20:23

Enligt Bondepraktikan ska det vara sju bakslag efter att man sett den första staren, har jag lärt mig. Än har jag inte sett någon stare, så jag väljer att avfärda Bondepraktikan. I fredags gick jag till jobbet i kofta och i dag blev det vinterkappan. Det tar på en de här bakslagen, klokt att bädda ner sig i soffan.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

24 april 2023 22:09

Jag tänkte på dig må du tro när jag fick se på tv att det skulle blir snö hos er igen. Du som varit så glad över att våren var på gång. Det är väl bara att hoppas att den här påfyllnaden snart töar bort igen.
Vilken fin bild på din Morris! Jag saknar verkligen Grållen o Svarten!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

Anita

25 april 2023 06:29

Kinabror skulle skjutsa mig till ögon på lasarettet i Östersund I idag men det har kommit 2 dm blötsnö inatt och fortsätter snöa. Dessutom har han blivit väldigt förkyld så vi är insnöade och kommer ingenstans. Får sätta mig och ringa återbud

 
Ingen bild

Liselotte

25 april 2023 07:15

Önskar jag hade några uppmuntrande ord att komma med, men man blir ju så trött ända in i själen av detta bakslag framför allt i år efter denna långa hemska vinter som vi haft. Vitt, vitt, vitt här också och snön fortsätter vräka ner. Usch och blä!!

 
Göran

Göran

25 april 2023 08:52

Jodå, vi har fått snö här med och idag hotar de visst med att det kan komma mer. Det är förstås pest och pina men lika jävligt som hos dig är det ändå inte. Så jag ska väl inte gnälla.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
dunsaluns

dunsaluns

26 april 2023 06:18

Ja, det var riktigt vårigt och härligt innan snön kom. Jag hade varit borta längre än väntat så mina lakan hängde fortfarande på tork ute när snön kom. Jag var ändå förvånad över hur mycket snö som lade sig.
Det är så kul att hälsa på på din blogg igen. Så fin stämning och fina bilder. Det är så mycket som förändrats för mig senaste åren så jag hittar inte lika lätt tillbaka att skriva. Men jag är så tacksam för dina fina ord. Jag blir så glad varje gång du skrivit nåt eller att jag kan kika in på din blogg och se att någon del av världen fortfarande är sådär lugn och behaglig, vardaglig eller okonstlad kanske?och vacker. För vad du än skriver, även när du är onöjd med något, så är det som så fint..

http://dunsaluns.bloggplatsen.se

 
Carita

Carita

1 maj 2023 12:46

Snön var ju nästan borta där men så kom bakslaget.
Förstår att även katten tyckte det var trist.

http://debutsky.com

 
Bitlife

Bitlife

18 juli 2023 06:29

Det stämmer att regelbunden träning kan ha positiva hälsoeffekter och bidra till att förlänga livet. Men det betyder inte att man måste jogga eller gå på gym om man inte tycker om det. Det finns många andra sätt att vara fysiskt aktiv och uppnå liknande hälsofördelar.

http://bitlife2.com

 
geometry dash

geometry dash

24 juli 2023 03:56

Skickar dig en dag av produktivitet och prestationer, där du tar steg mot dina mål och ambitioner.

http://geometrydashscratch.org

 
immaculate grid

immaculate grid

2 augusti 2023 06:55

Det är en fin och personlig skildring av olika vardagshändelser och känslor i samband med väderomslag. Tack för att du delade med dig av din historia!

http://immaculategrid.io

 
mapquest directions

mapquest directions

18 augusti 2023 05:15

You had engaging conversations with acquaintances, including an old rider, and the time passed quickly.

http://mapquestdirectionss.com

 
franchise opportunities

franchise opportunities

4 oktober 2023 12:23

Extremely good, impressive, fact-filled material at this point.

http://https://www.franchiselocal.co.uk

 
kitchen makeovers

kitchen makeovers

7 oktober 2023 16:13

Websites is normally bogged off by means of untrue blog without having any substantial subject matter however, the key content was first terrific and additionally sensible all the look at. With thanks just for stating this approach by himself. kitchen makeovers https://kitchenmakeovers.co.uk/

http://https://kitchenmakeovers.co.uk

 
짱구카지노 주소

짱구카지노 주소

16 oktober 2023 15:11

Thank you for your submit and also fantastic suggestions.. also My partner and i furthermore believe work will be the main aspect of acquiring accomplishment. 짱구카지노 주소 https://qooqi900.com/

http://https://qooqi900.com

 
Deep Dive into Pillow Giant Squishmallows

Deep Dive into Pillow Giant Squishmallows

23 oktober 2023 14:45

Normal appointments listed here are the easiest method to thanks for the work, that means that I am going to the website daily, searching for brand new, fascinating data. Numerous, thank you!

http://https://cuteplushiesofficial.com/soft-dreams-a-dee

 
Suika Game

Suika Game

5 november 2023 11:40

Once I thought about things like: why such information is for free here? Because when you write a book then at least on selling a book you get a percentage. Thank you and good luck on informing people more about it…

http://https://suika.gg

 
ajax alarmsysteem

ajax alarmsysteem

6 november 2023 12:29

Really unquie place, Thank you so much meant for posting The experience. Fantasticly penned report, anxieties most of folks given similar volume of material as you may, the online market place might be a a lot better put. Be sure to keep it up!

http://https://draadloos-alarmsysteem.com

 
Practical Pie

Practical Pie

22 november 2023 12:47

It a fabulous blog post As i looked at caused by have the application. Advise everything that Need be to find expectation on potential future you certainly will persist designed for writing a great wonderful blog post.

http://https://practicalpie.com

 
Ingen bild

rosstaylor505

8 december 2023 13:43

I read this article. I think You put a lot of effort to create this article. I appreciate your work.
https://globalasiaprintings.com/

 
Ingen bild

rosstaylor505

9 december 2023 11:06

his is my first time i visit here. I found so many entertaining stuff in your blog, especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the leisure here! Keep up the excellent work.
https://whoer.com/

 
hy

hy

18 december 2023 07:49

Thanks for the blog loaded with so many information. Stopping by your blog helped me to get what I was looking for.
https://www.stormproxies.cn/

http://https://alphaslot777-gacor.com

 
hy

hy

18 december 2023 08:45

mmm.. good to be here in your article or post, whatever, I think I should also work hard for my own website like I see some good and updated working in your site.
https://www.smartproxy.org/ 

http://https://www.smartproxy.org/ 

 
hy

hy

18 december 2023 09:25

Thanks For sharing this Superb article.I use this Article to show my assignment in college.it is useful For me Great Work

https://www.smartproxy.org/

http://https://www.smartproxy.org

 
hy

hy

18 december 2023 11:31

Some truly wonderful work on behalf of the owner of this internet site , perfectly great articles 
https://www.smartproxy.cn/

http://https://www.smartproxy.cn

 
hy

hy

18 december 2023 13:44

I read this article. I think You put a lot of effort to create this article. I appreciate your work.
https://www.omegaproxy.com/

http://https://www.omegaproxy.com

 
hy

hy

18 december 2023 14:42

Your post was very nicely written. I’ll be back in the future for sure!
https://www.naproxy.com/ca

http://https://www.naproxy.com/ca

 
hy

hy

18 december 2023 15:17

I love the blog. Great post. It is very true, people must learn how to learn before they can learn. lol i know it sounds funny but its very true. . .
https://www.7zip.com 

http://https://www.7zip.com 

 
hy

hy

21 december 2023 06:59


We run a community that promotes massage and leaves reviews, so why don't you come in and take a look?
http://www.yangtao.com/

http://www.yangtao.com

 
hy

hy

22 december 2023 12:38


Thanks for the blog loaded with so many information. Stopping by your blog helped me to get what I was looking for.

http://https://akslot.mobi

 
hy

hy

23 december 2023 06:58

Some truly wonderful work on behalf of the owner of this internet site , perfectly great articles 
https://bootsguider.com/how-to-stretch-steel-toe-work-boots/

http://https://bootsguider.com/how-to-stretch-steel-toe-w

 
hy

hy

27 december 2023 11:08

Most of the time I don’t make comments on websites, but I'd like to say that this article really forced me to do so. Really nice post!

http://https://global.weibu.com

 
hy

hy

Måndag 1 jan 09:02Most of the time I don’t make comments on websites, but I'd like to say that this article really forced me to do so. Really nice post!

http://https://techcontrol.ir/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db

 
Ingen bild

uu

Tisdag 2 jan 13:17

Thanks for the blog loaded with so many information. Stopping by your blog helped me to get what I was looking for.
https://jaya77-top1.com/

 
Bridal Thong Funny

Bridal Thong Funny

Onsdag 3 jan 14:44

I'm constantly searching on the internet for posts that will help me. Too much is clearly to learn about this. I believe you created good quality items in Functions also. Keep working, congrats!

http://https://www.amazon.com/Southern-Sisters-Mugglelici

 
appartement te huur

appartement te huur

Måndag 8 jan 07:57

Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that I'm interested in, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know

http://https://wonen31.nl

 
blue meanies mushroom australia

blue meanies mushroom australia

Onsdag 24 jan 13:04

Find all your Mushroom Supplies in Australia with us. From spores to growing kits, we offer everything you need for a successful cultivation journey. Explore our range and enjoy discreet shipping across the country.

http://https://psychedelicsalesaustralia.com

 
tdtc

tdtc

Torsdag 25 jan 14:14

It was wondering if I could use this write-up on my other website, I will link it back to your website though.Great Thanks. tdtc https://154.26.128.25/

http://https://154.26.128.25

 
Ingen bild

Saqib abbasi

Måndag 29 jan 12:38

This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for fre

 
장안동

장안동

Torsdag 8 feb 14:38

I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post.

http://https://www.rolanmas.com/jang-andong

 
Baddies East

Baddies East

Lördag 10 feb 10:55

Thanks for the blog post buddy! Keep them coming...

http://https://baddieseast.us

 
Leanbliss review

Leanbliss review

Måndag 12 feb 14:17

Leanbliss is more than just a wellness program

http://https://www.youtube.com/watch?v=Cjjjwt3iP0c

 
uu

uu

Måndag 26 feb 07:51

Thanks for writing such a good article, I stumbled onto your blog and read a few post. I like your style of writing...
Doujin

http://https://www.dojinxxx.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 20 juli 08:38

    Det gäller att passa på en dag när det inte regnar hela tiden. En dag då det är lugnt och fint på sjön.   Sonen körde ner mattorna på fyrhjulingen så jag slapp bära. Vattnet i sjön var skapligt varmt. Annars är det så konstigt med badvat...

Av Anita - Tisdag 16 juli 03:22

  Nu sitter jag här mitt i natten och tänker på att när det inte är sommar då ser man knappt en människa och inga nöjen att ta sig för och nu är det ett vimmel av människor överallt och man hinner inte med allt man vill göra.   Som sista dagar...

Av Anita - Tisdag 9 juli 08:45

  Kalla och regniga dagar. Det har inte varit någon ro på morgonen trots att jag ville sova ut när det är skitväder. Kl 5 börjar tranorna skrika och när man har fönstret öppet så vaknar jag direkt. Det gör katten också och full av fasa hoppar ha...

Av Anita - Torsdag 4 juli 08:38

  De kloka orden sa min son till mig när jag tänkte försöka laga dörren till jordkällaren och det kan nog vara så sant men man måste ju göra så gott det går. Jag hade en pappa som lagade allt med sträng och plastic padding och tro det eller ej. Ha...

Av Anita - Tisdag 2 juli 07:41

  Dagarna har gått med gräsklippning mest varje dag. På åkrarna är det slaget nu och det känns skönt att få ner allt det långa gräset.   Fredagen var det väldigt varmt och AMV och Gubben, Kinabror och jag åkte till Bräcke. Gubbarna hade någ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards