Direktlänk till inlägg 28 mars 2024

VISSA DAGAR ÄR DET FULLT UPP

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

 

Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.


Igår var en märklig dag. Jag klev upp vid 6-tiden för jag såg att det var snö igen och jag skulle nog behöva skotta bilen och gruvade mig för att köra iväg till fotvården.

Som tur var så sa Kinabror att han kunde köra mig för det tar ju inte så lång tid. Visst vi for och han har ju fyrhjulsdrivet och är inte lika feg som jag.


Hem igen och då började jag städa för det måste man ju göra ibland även om jag försöker undvika det så gott jag kan. Nu var det massor med hundhår och katthår Letade efter min mopp men den sitter fastfrusen i isen utanför huset.

Det har ju rasat från taket och täckt både det ena och det andra. Blev att låna Kinabrors.


Så for vi på vattengympa och det tog väl en par timmar. När vi kom hem stekte Kinabror pytt i panna och så var det dags att ge sig iväg igen.

 

Jazzklubben hade två tjejer och deras mamma som uppträdde. Det var proffsiga och härliga tjejer. Det var blandat allt från att deras mamma som var konsertpianist och spelade både till schlager och opera och allt annat. En av tjejerna steppade men det tålde inte golvet så det var tur att hon inte trampade igenom.


Jag som är en fegis att köra bil glömde bort att sitta och gruva mig för dom sjöng så glada och härliga bitar. Dessutom träffade jag en massa människor från förr. En skolkamrat som jag inte sett sedan skolan mfl Kul bara det.


När jag kom ut så var det snö igen som hade fallit bara på den tiden jag varit inne och blött och bedrövligt och spårigt. Det blev att sakta försöka ta mig hemåt.


Konstigt hur det kan bli. Sista veckan har det banne mig varit något alla dagar och det är väl trevligt men ibland händer det ingenting på lång tid.

 

Det blir i alla fall ingen blåkullaresa för mig igår. Jag skickar häxan Hanna istället. Stannar hemma. 

Konstigt nog så blev det fint väder idag och jag har gått med hunden Jack


Jag har suttit på Kinabrors trappa och fikat med Broder B och Frun och Nalle och Kinabror. Solen värmde faktiskt skönt och det droppade och rann ur stuprören men det är väl att hoppas för mycket att det inte kommer mer snö.

 

Dagens ord: Antingen blir det ingenting eller också allt på samma dag. Glad Påsk på er.

 
 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

Torsdag 28 mars 18:05

Det var verkligen en händelserik dag och många roliga stunder. Kul med bra underhållning och att få träffa vänner från förr. Fin påskkärring och kanske är det bäst att låta henne åka till Blåkulla medan du stannar hemma :D
Glad påsk!
Ps. Mina sovrumsväggar var mörkt grå, nästan svarta, förr men nu har jag målat dem med blå färg och inte tvärtom.

http://ibod11.com

Anita

Torsdag 28 mars 18:30

Ok det lät bättre

 
Soldansare

Soldansare

Fredag 29 mars 15:13

Jag har inte dragit iväg till Blåkulla än, så nu är det kanske försent. Jag har dragit runt dammsugarna här hemma men inte ville den lyfta och flyga någonstans inte, så jag blir väl sittande här i min påskgula fåtölj. Glad påsk till dig och fina påskkärringen Hanna!

http://soldansarenssida.blogspot.com

Anita

Fredag 29 mars 15:30

Glad påsk på dig Här vräker snön ner så det blev varken blåkulla eller pimpeltävling

 
Lena

Lena

Fredag 29 mars 19:22

Hej hej 👋
Kikar in & önskar dej & Morris en Glad Påsk!! 🌷🐣🌷
Det är April snart 😉 vårmånad 👏
Varm kram ❤️

http://frallorna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards