Alla inlägg den 21 januari 2015

Av Anita - 21 januari 2015 13:27

 

Har du tänkt på att ofta när man tänker på någon eller något så dyker det upp nästan på en gång. 

Sista dagarna har det hänt mig inte bara en gång utan minst fyra gånger.

Jag har tänkt ringa flera personer och precis när jag skulle till med det så dyker dom upp i dörren.


Dessutom har jag letat efter en sorts tvättlina som drar ihop sig när man inte behöver den. Som jag letat i kataloger och på nätet och i affärer men icke nicke nej. Säkert görs dom inte längre.

Jag råka nämna det till Datafia och tror ni inte att hon hade en sådan liggande som jag fick. Hjälpen var alltså närmare än jag trodde.


Nu till det allra märkligaste. Härom dagen berättade jag att att fåglar och fjärilar brukar landa på mina händer och armar. men jag sa också att "fjärilar lär det väl dröja innan jag har på händerna".


Igår kväll när jag lade mig hände det. Jag tog min bok och började läsa och rätt vad det var så kom det en fjäril flygande och satt sig på min hand, en liten svartvit fjäril (inte en mal) Vacker med nästan genomskinliga vingar och med rutmönster i svart. Jag fortsatt att läsa min bok och fjärilen vandra omkring på min hand i nästan en timme innan den fladdrade iväg. Märkligt.

 

I söndags var det Gubbdag. De kom och gick gubbar hela dagen och kaffepannan puttrade varm hela tiden.


Igår jobbade jag och åt lunch med DansBritt. Resten av tiden har jag skottat snö och skottat snö men det ska vi inte prata om mer för jag har malt nog om det eländet redan.


Julgranen är fortfarande kvar inne men det har inte kommit några nya skott på den så jag vet inte hur den mår men den barrar inte i alla fall.


 

Ingen bastu har det blivit heller. Det känns så besvärligt att pulsa sig ner till sjön och skotta sig fram så det får vara ett tag.

 

Tankarna går till sommaren. Till stunder man kan ligga i gräset och lukta på blommorna, blåsa på maskrosbollarna och se fjunen blåsa mot den blå himlen och prata med fjärilarna som svirrar omkring. Höra fågelkvitter och humlornas surrande i lupinerna. Det du, då känner man att man lever och att hjärtat slår.


Dagens ord:Om man låter bli att titta ut slipper man se snön.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards