Direktlänk till inlägg 22 april 2017

KRAMAD AV KATTEN

Av Anita - 22 april 2017 13:16

 

Det går inte att vara utomhus. Det stormar igen och varken jag eller katten vill gå ut. Inte hunden Jack heller förresten.

Katten Morris och jag kryper ner under värmefilten och katten klappar och kramar mig. Det är de enda klappar och kramar jag får nu för tiden men jag har i alla fall fått småveden kapad och klyven.


 

Mustacsen och Kinabror kom igår morse med vedmaskinen och poff. hokusbokus så var det det klart. Jag har jättekabbarna kvar att klyva men det är en bit på vägen med veden i alla fall. Tråkigt nog så blev det något klater med traktorn så Kinabror fick backa hela vägen tillbaka sedan han lämnat vedmaskinen.


Fredagarna har annars blivit latardagar- Kinabror och jag åker till Hammarstrand. Vi träffade DansBritt och Karin och åt på hotellet. Så handlade vi mat och åkte hem. Det brukar bli en lat eftermiddag, mätt och belåten och det blir inte så mycket gjort resten av dagen speciellt en dag som igår när det blåste så kallt så man inte kunde vara ute.


 

Kinabror har en stor tvskärm så jag såg på "Lets dance" hos honom. Jag hejade på Anja men alla är duktiga så man vet inte hur det går. Jack är en riktigt kelig hund och snarkar och sover med huvud på mina ben.


Torsdag var det fullt upp. Först till Hammarstrand och jobba, sedan till Kälarne och hjälpa Fd Grannen med räkningar och sedan vattengympa. Sådan for Kinabror, TuppOla och jag till Broder B för att äta middag. Vi var samlade alla syskonen och det är väl trevligt minsann. Vi träffas rätt ofta vi syskon.


Jag hatar storm Det gör mig deppad och orolig och jag kan inte sova.

Jag köpte några penséér och satt i krukor och tänkte sätta ut dom på farstukvisten som vårens budbärare, men pytt skit i pannkakan. Det går ju inte som det blåser så dom står fortfarande inne.


Undrar varför det blåser så hemskt nu för tiden. Förut blev det alltid lugnt framöver kvällen men nu blåser det hela nätterna.


Idag har jag eldat i braskaminen och legat och läst tillsammans med katten. Så kom ordföranden för Fiskevårdsföreningen med en blombukett för alla år jag varit sekreterare där och då blev jag glad för det var väldigt oväntat faktiskt.


TuppOla och Kinabror mekar med traktorn och solen skiner men det stormar. Jag som är allergisk mot alpollen får hålla mig inne. Jag är redan täppt i näsan som attan.


Imorgon bittida får Broder B med fru och Kinabror till Skåne så jag ska vara hundvakt till Jack och så blir det helt tomt i hela byn igen.


Dagens ord: Vårvindar friska vråla och piska, river och sliter och förstör.

 
 
Staffan H

Staffan H

22 april 2017 14:25

Här blåser det också utav bara den och det blåser kallt därtill. Det blir till att tillbringa större delen av dagen inomhus. Några djur att mysa med har jag förstås inte, det hade varit trevligt, men jag får vara glad ändå.

http://staffanhuss.wordpress.com

 
TantGlad

TantGlad

22 april 2017 15:40

Jag hatar blåst jag med. Svårt å sova blir det när man aldrig kan veta vad blåsten förstör. Visst blåser det mycket nuförtiden. Minns det inte som så förr. Det blåa ju tamefan varenda dag snart. Men det är tur vi inte var tornados....Nåt positivt i det hela hela.

Kram.

http://tantglad.bloggo.nu

 
Ingen bild

Bamse31

22 april 2017 18:53

Det har blåst kalla vindar här i Stockholm också. På min balkong som är delvis inglasad och har duschdraperier som man kan dra för det övriga öppnar utrymmena. har de fladdrat som attan i hela dagen men stundvis kommer solen och tittar in i alla fall. Vad roligt att katten kramar dig dig när ingen annan gör det. jag har ingen katt och inget husdjur längre så ingen kommer
och kramar mig.

Kostar det pengar att fiska i Fisk-sjön och är det så att det är du som har tagit emot betalningen från alla de som vill fiska där? Vad roligt att du i alla fall fick blommor för ditt sekreterare besvär. .

Först idag har jag ätit upp resterna av den lammstek jag gjorde iordning till påsk helgen. Jag har tillagat den i lergryta efter ett recept som jag fick genom att googla. Receptet innehöll så många kryddor att själva lamm smaken uteblev och därför har jag tvingat i mig bitar av steken varje dag sedan påskhelgen men som sagt nu är den slut. Dom där Stjärnkockarnas recept är inte alltid de bästa

Kramen. . .

 
bloggplatsen.se

bloggplatsen.se

23 april 2017 02:43

Misstänker en illmarig nättroll som nästlat sig in hos mina vänner för att skada mig och min familj på olika sorters sätt. Den här personen har uppgett falskt namn/identitet och är mycket farlig, opålitlig samt lömsk. Den här personen har varit med i programmet Stalker. Personen i fråga har ställt till mycket otyg, skada samt besvär för mig, mina nära och kära. Jag kommer att blocka och ta bort denna person ifrån min vänlista.
Vill ni har bilder så har jag detta om ni fråga förstås!
HON ÄR EN FARIIG PERSON !!!
Elisabeth Kinnerlöv, Värnamo Född 1960.11.19
Har lagt upp en bild!!!

http://bloggplatsen.se

 
bloggplatasen.se

bloggplatasen.se

23 april 2017 03:21

VARNING !!! Vill bara varnar för den här personn!!! Ni får gärna dela!!! Misstänker en illmarig nättroll som nästlat sig in hos mina vänner för att skada mig och min familj på olika sorters sätt. Den här personen har uppgett falskt namn/identitet och är mycket farlig, opålitlig samt lömsk. Den här personen har varit med i programmet Stalker. Personen i fråga har ställt till mycket otyg, skada samt besvär för mig, mina nära och kära. Jag kommer att blocka och ta bort denna person ifrån min vänlista.
Vill ni har bilder så har jag detta om ni fråga förstås!
HON ÄR EN FARIIG PERSON !!!
Elisabeth Kinnerlöv, Värnamo Född 1960.11.19
Mobil.nr: 0702440917
Har lagt upp en bild!!!

http://bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

23 april 2017 06:57

Håller med dig - visst blåser det mycket mer nu för tiden! jag gillar det inte heller!
Skönt att "grovjobbet" med veden är avklarad :)
Hoppas du får en bra dag idag...

http://https://ankisbildblogg.wordpress.com

 
skogsnuvan

skogsnuvan

23 april 2017 09:04

Till Bamse: Jo du kan fiska ett helt år för under 100-lappen. Jo då jag säljer fiskekort men det är inte så ofta någon köper. Dom flesta fiskar ändå. Stormen fortsätter och jag börjar bli less. Det går inte att vara ute och inte vågar jag gå i skogen för träden ramlar ner. I alla fall ingen strömavbrott ännu

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

23 april 2017 15:31

Vilken härlig bild på dig och katten. Jag får akut längtan efter Grållen! Inte är det trevligt när det blåser och det gör det jämt nu för tiden. I dag skulle det bara bli svaga vindar, men inte gick det att sitta ut någonting för det blåste iskallt.
Hoppas du har en skön söndag!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
bloggplatasen.se

bloggplatasen.se

23 april 2017 21:33

Vill varna för denna person! VARNING!!! Vill bara varnar för den här person!!! Ni får gärna dela!!! Misstänker en illmarig nättroll som nästlat sig in hos mina vänner för att skada mig och min familj på olika sorters sätt. Den här personen har uppgett falskt namn/identitet och är mycket farlig, opålitlig samt lömsk. Den här personen har varit med i programmet Stalker. Personen i fråga har ställt till mycket otyg, skada samt besvär för mig, mina nära och kära. Jag kommer att blocka och ta bort denna person ifrån min vänlista.
Vill ni har bilder så har jag detta om ni fråga förstås!
HON ÄR EN FARIIG PERSON !!!
Elisabeth Kinnerlöv,
Sveavägen 16
33150 Värnamo
Född: 1960.11.19-24??
Mobil.nr: 0702440917
Har lagt upp en bild!!!

http://bloggplatsen.se

 
http://fruelisabethkinnerlov.bloggplatsen.se

http://fruelisabethkinnerlov.bloggplatsen.se

24 april 2017 03:08

Min information:
Har lagt upp en bild på mig själv!
Elisabeth Kinnerlöv
Sveavägen 16
33150 Värnamo
Mobil.nr: 0702440917
Född: 1960.11.19-24??
fruelisabethkinnerlov.bloggplatsen.se
http://fruelisabethkinnerlov.bloggplatsen.se

http://fruelisabethkinnerlov.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards