Alla inlägg den 1 april 2017

Av Anita - 1 april 2017 15:14

 

Månadsbilden är väl ganska lika även om det är lite mindre snö och jag har plockat undan sparken, alla sparkar föresten. Man blir så ivrig när det börjar töa och så åker snöspadar och sparkar in och man börjar tro att det ska bli vår och då börjar det toksnöa igen och bli kallt på nätterna.


Onsdagen åkte Kinabror och jag till Bräcke till AMV och Östen. Vi åt på folkets hus och Kinabror klippte sig och var och köpte sig en traktor. Nu ska det bli bonnerier i Fisksjön minsann.


Jag och AMV vi gick och tittade på nya blomsterhandeln och den var väldigt fin och hade väldigt många roliga blommor.

Jag har blivit lite sugen på streptocarpus. Förr hade jag alltid dom men nu är det många år sedan sist. 

 

Så blev det torsdag och jag skulle iväg på vattengympa på eftermiddagen. Kinabror är förkyld och skulle stanna hemma.

Det hade frusit till så jag bestämde mig för att ta på dubbskorna när jag gick i skogen med hunden Jack. Tro inte på faan att det var glashalt och i en backe for jag omkull och gjorde illa höger knä så nu har jag två dåliga knän. Det är väl själva fasen. Dessutom märkte jag på kvällen att armen och axeln också gjorde ont och när jag tittade var jag blåslagen på armen också. Det blev ingen vattengympa för mig utan linkande tog jag mig hem och lade mig på soffan istället.

 

Igår kom traktorn och så kom det den ena gubben efter den andra för att titta och kolla och prata.


 

Vi for i alla fall iväg till Hammarstrand för att äta på hotellet med DansBritt (som också var förkyld) och handla och stöka lite grann innan vi for hem.


Så blev det kväll och Lets Dance och oj vilka fina klänningar dom har och Winervals var kvällens vackraste dans. Tänk om man kunde dansa det och hade sådana fina kläder bortsett från högklackeskor. Det skulle dom aldrig få på mig. Världens dummaste kvinnoplågarklädsel, möjligen bortsett från de stackars kvinnorna som går omkring helt täckt i svarta skynken med bara ögonen som tittar fram. Är det männen som hittar på sådana idiotgrejor för att hålla kvinnorna i underläge. Jag bara undrar.


Nu halkade jag av banan känner jag. Tankarna bara kanade iväg precis som jag gjorde i torsdags.

Inatt har jag inte sovit bra. Tror att klockan blev halv fem innan jag somnade och det var högst olämpligt en sådan här natt till en sådan här dag.


Första april men ingen har lurat mig än vad jag vet. Kinabror och jag har samlat ihop massor med ris och idag var det lugnt och stilla så vi satt igång att elda. Det blev en jättebrasa.

 

Det är något visst med att elda ute. Det känns lite vår och det är härligt väder ute, visserligen lite mulet men varmt och ingen blåst men jag är lite trött faktiskt och lite ont har jag också.

Vi bar in soffan jag fått av TuppOla och den var tung och jag är inte så stark. När vi fått in den och jag börjat stöka och dammsuga kom TuppOla och nu är det dags att äta middag hos Kinabror. Jag tror att det blir fläskfilegryta och det känns skönt att slippa laga mat idag.


Dagens ord sagt av ett klokt barn:Man tappar lite av tyngdlagen inne i magen när man blir gammal och då ramlar man lättare. Var det månne det som hände mig i torsdags. 

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards