Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Anita - 15 februari 2011 14:21

  

Trots allt försökte jag ta mig samman igår och få mig till att måla om mitt köksbord. Något måste man väl göra och inte bara sitta i spiselhörnan och läsa och deppa.


Inte blev det så mycket bättre idag för idag är det mulen och -18 grader och blåser.  Känner lite lappsjuka men DataFia kom igår kväll och vi tittade på tv så det blev lite roligare en stund.


Jag har lämnat bilen för reparation så jag är rätt bilutta så jag blev lite glad när Gamle Anders ringde och frågade om jag var hemma. Han fick handla mjölk till mig och så bar han in lite ved och jag fick sällskap till lunchen och lyckades hitta lite köttbullar i frysen och kokade oss lite potatis.


Tittade vad som hände för ett år sedan och då var jag så full av förhoppningar över hur det skulle bli när jag blev pensionär.


"Kanske kommer mitt blodtryck attt gå ner när jag slipper jäkta. Mina datautslag i ansiktet kommer att gå bort och mina torra och irriterade ögon kommer att bli bättre. Jag kommer att bli solbränd och smal och stark."


Så trodde jag och visst mitt blodtryck har gått ner och utslagen i ansiktet är borta och även ögonirritationen är försvunnen. Solbränd är jag minsann inte. Vit som ett lik, gått ner i vikt har jag gjort men inte på grund av all motion utan på grund av pesten och stark är jag inte för inte har jag rört mig mer än så länge tack vare den här förbannade vintern.


Varför finns det så många vedervärdiga månader och så få underbara?

Februari tillhör en vedervärdig månad. Det har man minsann märkt. Kylan ska bara fortsätta och fortsätta. Tanken att det blir lite bättre på dagarna när solen kommit fram har kommit på skam åtminstone hittills. Gråväder är det idag men kallt.


Nej nu fasen här går det inte att sitta och deppa. Lev idag säger man ju men jag tycker att det känns bättre att tänka på det som var eller på det som ska komma.

Skulle alla dagar vara som idag vore det rent skit med livet.


Här ni blommar det för fullt en härlig solig skön varm underbar dag på Sardinien. Den dagen kan man gott minnas med ett leende på läpparna.

         


Dagens ord: Den som aldrig vågar kan aldrig vinna men den som vågar kan lika gärna förlora.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards