Direktlänk till inlägg 27 april 2023

MISSADE ALLT

Av Anita - 27 april 2023 09:54

 

Denna förbannade snö.

Denna förbannade 1177.

Jag skulle ju tillbaka till ögon men jag hade inte fått någon kallelse men jag visste ju att det skulle vara efter en månad. Det hade gått en månad.

Kinabror sa åt mig att kolla 1177 och det är inte det lättaste åtminstone inte för mig som börjar känna mig dum i huvudet när jag ska göra något nytt. Hittade att jag skulle dit förra tisdagen. Undrar hur det går för dom som inte har dator och kan titta där. Missar man sina tider då? 


Nåja Kinabror lovade köra mig även om han var förkyld. Så hände det. Det snöade och snöade och snöade och tisdag morgon var det omöjligt att ge sig iväg.

 

Bussarna i stan gick inte. Polisen varnade för att köra om man hade sommardäck och Kinabror var om möjligt ännu mer förkyld.

Vet att det är så gott som omöjligt att komma fram på telefon men med hjälp av Kinabror så pratade jag in på bandspelare att jag inte kunde komma. Får väl troligen betala 300 kr för att man ska ju ändra tid minst 48 timmar innan men vi kunde ju inte veta att vi skulle vara insnöade. 


Så missade vi Tuppolas födelsedagskalas.

Onsdagen missade jag vattengympan.

Lövkrattan ligger under snön och växthuset kommer jag inte in i. Tur att jag inte tagit ut mina trädgårdstomtar eller trädgårdsmöbeln. Du ska veta att jag var på god väg att ta ut den förra veckan innan snön kom.

 

Solenergilamorna runt dammen hade jag satt ut men dom klarar sig väl och lyser i snön som om dom inte gjort annat.


Fåglarna och ekorrarna behöver mat så jag har smulat kakor och bröd och gett dom havregryn för solrosfröna är slut och vi kommer inte iväg för att handla. 


Nu är det snart sista april men vi har eldat upp våran majbrasa och det verkar inte som om det blir någon nere på byn heller. Ingen vår i sikte så långt man kan se.

Visst kom det lite snö i morse och nu kom det några flingor men inte speciellt mycket. Vi får väl se. Inga promenader men hunden Jack heller för det går inte att traska omkring i djupsnön. 

 


Dagens ord: Snälla Gumman tö kom och jaga bort Gubben Snö så fort du kan. 



 
 
Ingrid

Ingrid

27 april 2023 10:40

Vilket elände med all snö! Hoppas att de snart försvinner igen.
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

27 april 2023 17:41

Vilken otur att du missade så mycket när snön kom. Jag tror inte att du behöver betala för besöket. Att vara insnöad måste ju vara ett giltigt skäl och det kunde du ju inte veta i förväg. Nu kommer säkert Gumman Tö farande snart och jagar bort Gubben snö långt bort.

http://ibod11.com

 
Carita

Carita

1 maj 2023 12:45

Alltså visst är det vackert med snö, men... nu är det ju MAJ och alla vill att våren och sommaren ska komma.

http://debutsky.com

 
ovo game

ovo game

14 maj 2023 04:34

Det låter verkligen som att du har haft det tufft med all snö och problemen det har orsakat. Det är förståeligt att det kan vara svårt att hålla reda på sina tider och att det kan vara svårt att ta sig fram i sådana väderförhållanden http://ovo-game.com

http://https://ovo-game.com

 
zetisno

zetisno

26 maj 2023 06:08

Jag är medveten om att det går att ringa hem på telefon, men med Kinabrors hjälp kunde jag anförtro mig till bandmedlemmen som jag inte kunde ringa till. Vi var villiga att betala 300 R för försäkran om att vi skulle hinna förbereda oss – minst 48 timmar i förväg – men vi var osäkra på att vi skulle vara i fara.

http://https://paperio2.online

 
fnf

fnf

20 juni 2023 06:32

Det är alltid trevligt när vänner och familj återförenas och möts av vackert väder. Det kan ge en känsla av glädje och förväntan inför kommande äventyr eller bara njutning av naturen.

http://https://fnfgame.io

 
contexto

contexto

23 augusti 2023 03:42

Ditt inlägg är inte bara engagerande utan också tankeväckande. Det är uppenbart att du har lagt ner mycket möda på att skapa ett välartikulerat och värdefullt bidrag.

http://contexto-wordle.com

 
geometry dash bloodbath

geometry dash bloodbath

5 september 2023 05:04

Möjligheten att se och leka med snö bör inte missas.

http://geometrydashbloodbath.com

 
quordle

quordle

20 oktober 2023 03:49

Tack för recensionen och ett så bra inlägg, jag är verkligen imponerad. Fortsätt ge oss sådana här saker

http://https://quordle-wordle.com

 
bettyking

bettyking

13 december 2023 08:32

I'm very pleased with how well you write, and the content of your article has caught my attention https://iogames.games


http://https://iogames.games

 
A Difficult Game About Climbing

A Difficult Game About Climbing

Tisdag 12 mars 04:51

Snö har täckt allt här och försvårat trafiken mycket. Men det ser så vackert ut

http://adifficultgameaboutclimbing.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards