Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

HUA VAD DE SKÖNA DAGARNA GÅR FORT

Av Anita - 8 juli 2010 14:19

Så tror man att man ska hinna så mycket när man är ledig men tiden rinner undan så fort.

Mornarna är nästan härligaste. Jag har börjat äta en riktig frukost i lugn och ro. Inget kutande nerför trappan och ut i bilen och iväg. Katten Oskar och jag kelar på mornarna och kliver upp och lullar på länge, länge.


Nu blev det så att jag fick dra till Sundsvall och lämna in den trasiga datorn.

Det är inte första gången, kanske 5-te. Måste säga att killarna på SIBA är underbart trevliga och gulliga. Jag kommer aldrig att handla datagrejor på något annat ställe. Dom får mig inte ens att känna mig som en idiot som datakunniga killar för det mesta gör.


Sedan sonen kom har det varit fullt ös hemma. En natt satt han och jag och pratade ute på farstukvisten klockan 3 på natten tills vi kom på att myggen var lite väl påflugna.


Igår skulle det vassröjas med mitt nya agregat.

  

Vilken jäkla grej må jag säga men det blev väldigt fint i alla fall. Jag låg nere på bryggan och solade och tittade på. Sonen brände sina armar i solgasset. Han tål inte solen så bra.


Efter det satt karlarna på farstukvisten och drack öl medan jag gjorde mig klar för dansen ikväll.

  

DansAnn fyller år så jag gjorde henne en blomkrans att ha i håret. Den blev fin tycker jag.

  

Så drog vi tjejer iväg på dansen i Hällesjö. Ganska lite folk och inte den roligaste danskväll man varit med om men vad gör det när hela dansgänget har så trevligt och mysigt.

  

Det kom några tjejer och fikade med oss och dom satt sig ner och sjöng för oss. Synd att jag inte kan spela upp stumpen jag spelade in med deras fina sång.

  

Tyvärr håller jag på att bli förkyld men hoppas det går om sig. Klev på vågen imorse och upptäcker att jag gått ner 2 kilo i vikt sedan jag slutade på jobbet.

Det är väl allt kutande upp och ner till sjön och all gräsklippning och dansning och alla små cykelturer som gjort det men jag har ju lite gummhull att ta av så vad gör det.


Tänk vad nätterna är ljusa. Inatt när jag kom hem vid ett var det nästan ljust och de vita blommorna lyste i dunklet.

  

Idag har jag varit iväg och jobbat (jo det är sant) och hämtat en jättedalahäst som jag ska måla. Ömse uppdrag alltså.


Dagens ord: Tiden går fort när man har roligt.


 
 
Ingen bild

Titti (f.d SkogsHuldran)

8 juli 2010 21:52

Vilken vacker blomsterkrans! Lyckost Dans-Ann som har dig som fingerfärdig vän!

Nu lever du det liv du vill. Låter härligt!

Kramar!!!

 
Ingrid

Ingrid

9 juli 2010 08:48

Den kransen var verkligen fin och så vacker Dans-Ann blev när hon fick den på sig!

Nu önskar man verkligen att man kunde bromsa tiden lite, för det går alldeles för fort. Här är lite småmulet just nu, men det ska klarna och bli en 25-30 grader påstås det.

Ha en riktigt härlig helg!
Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
zaq

zaq

9 juli 2010 09:14

Härlig berättelse som vanligt, och vad jag saknar sjön när jag ser den på bild. Här är också mulet idag, hade tänkt mig leta upp ett "smultronställe" att bada på, men det får vara till en annan lat dag...

http://zaq.blogg.se

 
mimio

mimio

9 juli 2010 19:51

Vilken fin sjö! man ser botten igenom fiiiint.
"Gubbarna" på verandan ser verkligen ut att trivas :)) så mysigt du har det Anita. En förstukvist är perfekt läge. jajamensan!
Morgnarna låter helsköna tycker jag ... det är bara att njuta.
B o A är väl på väg upp nu ikväll? Pratade med B igår och han var sååå lycklig över att semestern var på gång = FRIHETEN ;)
Kransen är jätte-jättefin, vad du kan!
kram från mig som badat hela dagen och slappat på stranden...

http://mimio.blogg.se

 
Staffan H

Staffan H

9 juli 2010 20:10

Tiden går alltid alldeles för fort när man har roligt och man hinner inte allt man tänkt sig och när man tänkt göra det, men det är ok så länge man hinner njuta av tillvaron och leva livet.

http://staffanhuss.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 27 april 18:57

  När jag tittar ut och ser hur det snöat inatt blev jag först förbannad men sedan tänkte jag att det här är väl den snö som ska ta bort den gamla snön kanske.  Jag väntar ju på att Sonen och hans Fjälla ska komma. Dom åker från Skåne idag men l...

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards