Alla inlägg den 12 mars 2013

Av Anita - 12 mars 2013 17:23

 

Som man sår får man sköda sägs det ju men jag har nog tammefan gjort något fel för jag har nog trott att jag sått vackra blommor genom livet men det växer upp de mest hiskerliga vassa kaktusar som sticker och river i min själ och kropp.


Det blev en eftermiddag då jag kunde gå ut och få lite luft och så blev det då lördag morgon och jag skulle tända i vedspisen. I vanlig ordning satt jag mig ner på knä och så hörde jag hur det small till i knät och jag låg där på golvet helt svimfärdig av smärta. Tänkte att det hade gått av ett ledband eller att knät var ur led.

 

De här månaderna i år har man verkligen fått skörda mer än vad man trodde var möjlig.

Bilen som jag inte kan köra med.

Pengarna som är slut.

Isoleringen som jag inte kan komma ur utan att be någon skjutsa mig.

Jobbet jag skulle gjort för att tjäna lite pengar till att fixa bilen som inte blev av.

Flunsan som slog till.

Diskmaskinen som gick sönder.

Tvn som håller på att gå sönder och bara funkar med hugg och slag och diverse knepiga tilltag.

Så då nu. Knät som lagt av.


Inte kan man låta bli att undra vad man gjort för ont för att förtjäna allt det här.


Lördagen kom i alla fall AMV med man och hade med sig blommor, bullar och kryckor till mig och höll mig sällskap där jag låg på soffan utan att kunna röra benet.


Söndag kom Sofiepropp och hon och jag såg på film och åt godis hela dagen.


 

Måndagen ringde jag till Snälle S och han kom och hämtade mig och skjutsade mig till doktorn. Som tur var så var inget ledband av utan bara ordentligt uttjänt och illa medfaret. Det blir vila ett tag och att börja böja benet lite försiktigt eftersom. Zumba är det inte ens tal om att göra på länge.


Idag snöar det. Grannen var orolig, inte för mig men för hur det ska gå med honom nu när inte jag kan hämta post och gå ut med soptunna och alla andra grejor som jag gör. Ärligt talat skiter jag i det.


Gamle A kom hit i morse och hämtade ved, post och soptunnor och började skotta lite grann och sedan kom gamsvägerskan och brorsonen och hade med semlor som vi satt och smörde i oss och pratade.


Det är tur att man har många goda vänner för nu är jag hjälplös som en kattunge och man kan inte göra mycket när man bara har fullt upp med att förflytta sig.


Jag har slutat ha tilltro till livet och att allt ska ordna sig till slut. Man har tänkt att nu kan det inte bli värre, men det blir bara värre.

 

Dagens ord: Att bli pessimist är inte svårt att lära sig, men lär sig ju av vad som händer en i livet. Händer det bara skit hela tiden är det inte lätt att lära sig vara optimist.




Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards