Alla inlägg den 19 mars 2013

Av Anita - 19 mars 2013 12:43

En liten ynka notis berättade att två jakthundar brutit sig in hos får och dödat två och skadat 8-9 stycken. Ägaren kunde inte ställas till ansvar!

Om det hade varit en varg som gjort det. Stora rubriken och ett herrans liv. Hat Hat.


En bil körde på 5 renar och dödade dom och smet därifrån. Människa människa.

Om en varg dödat 5 renar hade det blivit skyddsjakt omedelbart. Hat Hat.


Den där stackars varghonan som man flyttat med heikopter land och rike runt och inte lämnat henne ifred någonstans. Jagad och förföljd överallt. Hat Hat Hat.

 

Tur att man inte är född till varg i alla fall. Man ska ju med all makt i världen försöka vara positiv, är det inte så.


Nåväl det blir lite bättre för varje dag. Nu klarar jag mig ut på verandan med hjälp av en krycka och jag kan ta sparken till postlådan. Den är ju nästan som en rullator så nu kan jag börja träna lite grann och gå lite mer för varje dag.


Idag har jag mest pratat i telefon och det är ju ett sällskap det också. Jag har pratat med min gamla jobbarkompis, med kinabror och med lekkamraten. Det var länge sedan jag pratade med honom för han har varit i Iran en hel månad men jag har då och då fått någont fint litet meddelande på datorn.

 Det här var ju så gulligt.


"Om jag vore där kan jag inte lova att lösa alla dina problem, men jag kan lova dig att du inte skulle behöva möta dom ensam. "


Fick en fin bild av massor av rosor från en annan av mina vänner och sonen ringer mest varje dag för att höra hur jag mår. Det är tur att man har så många vänner som tänker på en när det känns jobbigt och slitsamt.


Apropå ingenting här kommer ett boktips. Johanne Hildebrandts Fördömda. Den är så vansinnigt spännande och magisk och hemsk så man kan inte låta bli att sträckläsa den fast den är ganska tjock.


Jag läser en del nu faktiskt och långar böcker från alla möjliga håll. Har jag ingen går jag i min gamla bokhylla och rotar efter gamla böcker. Är det mer än 30 år sedan man läst dom så är dom ju som nya igen. 


Nåja ikväll är det möte nere på Håsjögården så ikväll träffar jag väl lite folk i alla fall.

Här gäller det att vara positiv till varje pris.

Detta får bil dagens ord: VAR POSITIV

 

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards