Alla inlägg den 6 april 2013

Av Anita - 6 april 2013 14:38

 

De senaste dagarna har det varit lite kroppsarbete minsann.

Kinabror har röjt efter sin strand och DansBritt och jag har dragit ris och gjord en stor brasa.


Solen har lyst stark och klar och när vi inte jobbat har vi sällsakpat med broder O o broder B med familjer och med Lille Liam och en massa annat folk som kommit och gått, Mestadels har dom kommit på snöskoter som är det vanligaste färdmedelet den här tiden.

Vi har mest varit vid Kinabrors hus för där är det lä.



Igår jobbade jag några timmar och Kinabror och jag åt lunch på hotellet. Sedan var jag ut och lämande kallelser till vägföreningsmöte och minglade runt hos folk och pratade.


 

Sedan eldade vi brasa. Det var en sån härlig vårkväll. Svanarna flög över sjön. Snöskotrarna for omkring och här och där satt det folk och pimplade.


 

Jag spelade lite på min trolltrumma men jag tror att jag gjorde något fel vilket visade sig idag. Trodde att jag skulle skynda på våren lite grann men......det blev något fel vilket visade sig idag men det tar vi sen.

Allt i tur och ordning.

Det brann dåligt men jag är inte den som ger mig i första taget när det gäller att elda.

 

Jag höll på länge. Bröderna hade gått in för att fika och titta på fotboll och jag gick in och tog en kopp kaffe. Sedan gick jag hem efter sjön.

 

Solen går ner sent nu och även efteråt så ligger ljuset kvar. Jag kom hem vid halv 9 tiden och tittade en stund på "Lets dance" och så ett program där man visade en tant som var 100 år och som bloggade. Fantastisk härlig kvinna. Det var roligt att se.


När jag vaknade i morse hade jag inte ont bara i knät utan i ryggen och hela kroppen. Det tar på en lathund att kroppsarbeta.

Inte nog med det. Istället för att trumma in våren så lyckades jag trumma fram en massa snö. Attans Attans.


Jaja, Kinabror och jag lyckades i alla fall till slut få eld på brasan trots att snön vräkte ner. Blöt blev vi, sotiga blev vi, Kalla blev vi och luktade rök så in i attans.


Nu blir det till att hoppa i badet och byta kläder för Kinabror ska bjuda DansBritt och mig på middag på Hammarstrand frampå eftermiddagen.


Dagens ord i anledning av 100-åriga bloggtanten.

Det är aldrig för sent.   

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards