Alla inlägg den 30 januari 2019

Av Anita - 30 januari 2019 09:27

Jag känner det när jag vaknar! Nu är det kallt. Katten Morris har krupit ner under täcket och jag tänker att det är gruvsamt att kliva upp så jag ligger länge innan jag masar mig upp. Länge är för mig till halv 9. Det har ljusnat men när jag drar med handen över räcket till nedervåningen så är det iskallt. 25 grader kall ute. Det varierar väldigt Igår var den en riktigt fin dag om man nu kan säga det den här tiden.


Det var bara 10 grader kallt. jag skottade lite grann men Kinabror tog fyrhjulingen och skottare det mesta. Ni kan inte tro så glad jag är att han är hemma nu under den värsta snötiden.

 

Jack och jag tog en promenad. Det var älgspår överallt och rådjursspår. Solen kom till och med fram en liten stund. Bastun är översnöad så det dröjer nog innan jag badar.

 

Borta hos Kinabrors sommarstuga var det som vanligt väldigt vackert när solen silade in över gräsmattan.


Hämtade ved, skottade lite och sedan gick dagen. På eftermiddagen såg jag Rosenknoppen komma fräsande på sin blå snöskoter. Han blev kvar hos Kinabror länge. 


Jag gjorde pasta med skinksås och Kinabror kom in och åt.  Sedan dök AMV och Gubben upp och stannade en stund och så blev det kväll. Såg på "farmen".


 

Jag fryser om mornarna. Föresten fryser jag mest hela tiden nu, både inne och ute. Fåglarna fryser också. Det är massor av domherrar så jag undrar om det kommer att snöa igen. Domherrar brukar förebåda snö.


Vad har dagen att ge. Ska ringa till Faster och gratta på 91-årsdagen. Ska ta reda på en tjädertupp. Ska åka på vattengympa. Hämta ved, mata fåglar men först ska jag ta en kopp kaffe för att värma mig lite. 


Tycker ni att det låter tråkigt? Inte är det några större äventyr men tur är väl det.


Dagens ord: Så länge inget händer är det väl lugnt, händer det något så här det mest elände och skit den här tiden.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards