Alla inlägg den 6 februari 2019

Av Anita - 6 februari 2019 10:04

 

I morse var det 28 grader kallt och det tar sin lilla tid att tända i spisar och kamin och få det lite varmare. På med massor av kläder och ut och mata fåglarna som sitter som små runda bollari träden och piper och gråter och fryser.


När jag är på ett jävla dåligt humör kan jag vräka ur mig lite grann.

Såg på tvn från Stockholm Dom har bevars haft snöa och lite kallt och en ung reporter var ute i snön utan mössa och vantar och med korta byxor så skinnet stack fram på benen. Han sa att man får välja mellan att vara snygg eller varm och lika sa skolbarnen som gick omkring utan både mössa och riktiga skor. Va då snygg. Skitdumt.


Vem är snygg när man är blå av kyla på benen och näsan lyser röd som en pajasnäsa. Ärom inte riktigt kloka. Dom intervjuade en massa barn i Sundsvall och dom hade minsann satt på sig kläder. En av killarna sa att " det är bara gamla som går omkring och fryser för att dom har för lite kläder". Klok kille.


Hoppas det blir kallt länge i Stockholm så dom får frysa som själva faaan när dom inte har bättre vett.


Nåja jag ska väl kanske vara lite positiv också. I måndags kom min gamla skolkamrat och en vän till. Det var Sonens gamla dagmamma och hon är lika fin och glad som hon var då för så många år sedan. Dom hade med sig en blomma och nybakad kaka och vi hade några jättetrevliga timmar med mycket prat och vi eldade och hade det rätt mysigt trots kylan utanför.


Så igår var det kallt över 20 grader. Jag var tvungen att hämta ved och när jag var ute fick jag se ett konstigt snömoln ute på sjön som rörde sig ljudlöst framåt. Det visade sig att det var Jägarn som kom på snöskoter och snön är så fluffig så den bara for omkring så den dolde både ljudet och skotern.


Så blev det kaffe hos Kinabror och så kom Gamla A också farande. Vi blev sittande där rätt länge men sedan åkte Kinabror och jag till Hammarstrand. Han skulle serva sin skoter och jag skulle på apoteket. 

 

Usch så man ser ut men jag har i alla fall vett att klä mig (inte för att det hjälper) 


Idag ska min vän S komma och hämta mig och vi ska iväg på äventyr men det får bli en annan berättelse.

 

Hon är en riktigt ängel och när jag tänkte på henne härom dagen fick jag för mig att jag skulle måla en tavla med henne på. Alltid glad och gullig och tänker alltid på alla. Det var länge sedan jag målade eller gjorde något annat . Jag har ingen energi men tandvärk har jag.  Slut för idag.


Dagens ord: Man ska aldrig hoppas för mycket för man blir bara besviken.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards