Direktlänk till inlägg 15 mars 2023

UNDRAR VAD SOM BLIR HÄRNÄST

Av Anita - 15 mars 2023 10:04

 

Eftersom jag fått en del ovett för hur jag skriver i min blogg så tänkte jag att jag skulle sluta skriva men ni ska veta att bloggen har varit istället för dagbok i många år närmare bestämt 12 år och alla mina bloggvänner och mina läsare har gett mig stor glädje och tröst så jag har svårt att släppa det. 


Visserligen har jag fått höra att jag bara skriver för att folk ska tycka synd om mig. När man ligger i corona och har nästan 40 grader i feber så känns det inte alls roligt att höra. Jag har inga krav alls.


Det är väl bäst att jag skriver om det som inte kan få någon att ta illa upp som tex att idag har jag fyra ekorrar som öppnat burken med talgbollar och mumsat. Dessutom har dom lyckats få av locket från fågelfröburken trots att jag lagt en tegelsten på locket. Nåja dom behöver mat dom också och söta är dom. Katten Morris skulle ut och jaga bort dom men han vågade inte utan ville in.

 

Bättre att ligga inne och mysa med mig i soffan.


Julgranen barrar inte ännu men jag har plockat av pyntet i alla fall.

 

Grön och grann med långa gröna skott.

 

Nalle hälsar på då och då och han är så rar och tycker om mig. Tur att det finns någon som gör det i alla fall.

 

Kalla nätter är det fortfarande och till slut fick jag tillbaka bilen men dyrt blev det. Jag gnäller inte bara kostaterar fakta.


Så var det dags för att göra starroperation och det gick fort och bra. Jag fick ligga över hos Sofiepropp och vi beställde hem mat som var jättegod.

 

Sedan satt vi i hennes soffa och såg på tv. Hennes lilla katt ville också vara med.

 

Det är en lustig katt. Hon dricker inte mjölk ur fat utan hon doppar tassen i en mugg med mjölk och slickar av.

 

Så kom en dag till när man skulle undersöka andra ögot och då fick jag en spruta rakti i ögat och ursäkta om jag räkar tycka att det var skitäckligt även om jag var bedövad. Ska leta fram solglasögon och försöka gå ut en liten stund idag 


Dagens ord: Solen skiner i alla fall.


 
 
Göran

Göran

15 mars 2023 10:48

Vad dina "närmaste" tycker om ditt bloggande och din blogg tycker jag att du bara ska skita i. Låt dem tycka vad de vill! Gillar de den inte så är det väl bara för dem att inte läsa den? Du har samma rätt som vi alla att skriva och publicera precis vad du vill och jag vet att det är många, många fler som gillar och uppskattar din blogg och alla fina bilder du lägger ut. Och om man tycker att livet är jobbigt med sjukdomar, trasig bil, kyla och snö så han man väl rätten att skriva av sig frustrationen. Det är ju faktiskt en ventil där man får ur sig det negativa och gör plats för glädjen istället. Och den tycker jag ändå är vad som dominerar din blogg, sett över tid. Jag skriver också massor som säkert inte intresserar någon annan men då ser jag det som att jag gör det för min egen skull. Fortsätt göra det, du också!
Som sagt; Det finns många, många fler som gillar och uppskattar den här bloggen än som INTE gör det! Välj själv vilka som du vill vara till lags! Jag hoppas du väljer oss läsare! Sköt om dig, vännen!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Liselotte

15 mars 2023 12:27

Äntligen är du tillbaks!! Du har varit så saknad!

 
Carmen

Carmen

15 mars 2023 12:28

Vad folk ska klaga på oss bloggare. Jag har också fått hat och elaka kommentarer i bloggen. Men vi är så många som verkligen uppskattar din blogg. Ibland är man i en sämre period och måste få skriva om det inte är bra. Att du berättar så ärligt i din blogg är ju just det som gör att det är många som älskar den. Jag vet att en del negativa kommentarer kan vara sårande men försök i den mån du orkar att inte bry dig om dom. Fortsätt att blogga precis som du alltid har gjort. Du är den du är och du ska hålla huvudet högt!
Sköt om dig!
KRAM/ Carmen

http://mylife83.bloggplatsen.se

 
Ann

Ann

15 mars 2023 13:14

Hej! Ja, att bloggen är som en dagbok, det har jag också alltid sagt. Man kan alltid gå tillbaka och få datum och saker bekräftad som man är osäker på. Tyvärr har jag ju missat några år, då jag inte hann med att skriva som jag ville, men så är det, "var tid har sitt", och nu är jag tillbaka igen och hoppas att jag kan "hålla i". Vi har också fyra söta ekorrar, som har hittat till Ulfs åtel, de är ju så gulliga att titta på. Och det känns gott att de får i sej lite föda. Å Du Anita! Du är vuxen och får skriva det Du vill och det som känns viktigt för Dej! Vad skönt att Du fått tillbaka bilen, den är viktig i våra liv, där vi bor!! Och nu blir det bara bättre med dina ögon också, va bra!!! Kram från Ann

http://www.dansann.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

15 mars 2023 13:18

Jag tycker att du ska strunta högaktningsfullt i folk som finner fel i ditt sätt att blogga. Då får de låta bli att läsa den. Så enkelt är det! Vi är många som uppskattar dina utgjutelser även om de inte är så muntra alla gånger och vem orkar vara glad alla dagar?
Så skönt att det gick bra med starroperationen och så bra du har ju goda vännner som stöttar.
Fortsätt krya på dig!
Kram,Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

 
Ingen bild

Liliann

15 mars 2023 14:13

Älskar dina blogginlägg positiva som negativa, dom speglar verkligheten, livet är en bergochdalbana🌺 fortsätt

 
Ingen bild

anna

15 mars 2023 17:25

En av bästa bloggar, har du, så vackra bilder på natur och så alla fina bilder på dina djur. Har titta in varje dag för att se hur det är med dig och fortsätt att skriva och skit i alla negativa människor.
En som uppskattar din blogg.
Kram på dig!
Anna

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

15 mars 2023 18:49

Jag har ju redan skrivit som svar till dig i min blogg att jag tycker att du ska skriva precis det du vill i din blogg och att ingen annan har rätt att lägga sig i det. De flesta av oss som läser gör det för att vi gillar din blogg och de andra kan du strunta i. De behöver ju inte läsa. Jag blir ledsen när du försöker begränsa dig till att bara skriva neutralt och positivt och du är en stark kvinna som inte ska skrämmas till att begränsa dig. Så klart gillar jag att läsa om dina fina dagar och stunder men för den skull ska du inte hålla inne med det som är jobbigt. Nu har du fått så många kommentarer med positiv feedback så jag hoppas att du tar åt dig av det och ignorerar de som klagar.

http://ibod11.com

 
Anki

Anki

15 mars 2023 19:33

Tror jag missat något ... varför ska någon lägga sig i hur du skriver? Det är din blogg och du får skriva precis som du vill! Jag gillar din blogg och jag gillar att läsa om din vardag - både det roliga och det mindre roliga. Ändra inte ditt sätt att skriva och framför allt sluta inte!
Så bra att du fått gjort din starroperation ... ska det andra ögat också opereras?
Kram

http://ankisbildblogg.wordpress.com

 
Soldansare

Soldansare

15 mars 2023 19:58

Skit i dem som ger dig ovett! Om du slutar blogga förlorar jag en god vän (det känns ju som det) och det skulle jag sörja mycket över.
Skönt att du har frisknat till efter coviden och att starroperationen gått bra. Om någon ska ge mig en spruta i ögat får de nog söva mig. Jag gillar inte det där. Sist man skulle ta en odling i halsen på mig krävdes det två sjuksköterskor, en som tog odlingen och en som höll i mina händer så att jag inte slog den första på käften. Jag vet att man ska kunna kontrollera sånt där vid min ålder men det har inget med förnuft att göra. Stora kramar!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

fillifjonkan

16 mars 2023 17:59

Härligt att du är på banan igen,corna är inget att leka med.
Skriv som du vill,det är därför vi läsare följer dig!
Det ÄR skit med pensionerna,bilar som krånglar,kalla vintrar.
Det ÄR skit att bli äldre ,särskilt som kvinna på landsbygden.
Nu får vi hoppas på en fin vår och sommar och dina fantastiska foton från din fina bygd.
Styrkekramar!!!

 
Skatan

Skatan

16 mars 2023 20:34

Du ska skriva precis vad du vill i din blogg och absolut inte anpassa dig till vad någon tycker om det ena eller andra. Om det är kallt, mörkt och jäkligt och du ör sjuk med hög feber, bilen går sönder vad ska du göra annat än att skriva om eländet. Du skriver fantastiskt och långt ifrån ”bara” elände. Du är Skogsnuvan och jag gillar dig skarpt precis som du ör. Kram 🤗 Skatan
PS Snart ör vintern slut … hurraaaa!

http://https://skatanstankar.com

 
Lena

Lena

16 mars 2023 22:27

Precis så, våra bloggar är ju våra dagböcker! dummt folk finns det tyvärr både här å där *mohaaa* ;) så fortsätt som du som du alltid gjort, jag äääälskar din blogg!! *hjärta*

Ekorrar, sååå söta!! & fåglarna, en ynnest att ha dom nära *hjärta*
Spruta i ögat hade jag INTE pallat, hu jeda mej…
Söta katter Boda & & vovve, vilka vore vi utan Bode dom vilda & tama *hjärta*

Varm stor kram *hjärta*

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
annannan

annannan

1 maj 2023 11:45

Jag gillar din blogg bland annat för du skriver så roligt självironiskt om det som är mindre kul! Jag skrev ut en del inlägg och gav till min pappa som skrattade högt.

http://annannan.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 27 april 18:57

  När jag tittar ut och ser hur det snöat inatt blev jag först förbannad men sedan tänkte jag att det här är väl den snö som ska ta bort den gamla snön kanske.  Jag väntar ju på att Sonen och hans Fjälla ska komma. Dom åker från Skåne idag men l...

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards