Alla inlägg den 19 april 2009

Av Anita - 19 april 2009 12:16

Den duktiga bloggaren Stefan H hade för ett tag sedan en tävling om vackraste och ovanligaste portarna men jag hann inte riktigt med. Tänkte fara och fota porten till vår gamla kyrka som är rätt fint men det blev inte av.


Nu har alla människor som varit här åkt iväg och våren har liksom stannat upp. Det har frusit inatt så det är skare på snön som man kan gå på. Solen skiner och min tanke var att vara ute och plocka lite skräp som kommit fram på fläckarna det är bart men det blåste så kallt så jag klarade inte lång stund ute.


Då tog jag en promenad upp till till ett litet berg och här Staffan kommer porten till ödemarken. När jag stoppade in huvudet i grottvärlden och den självlysande gröna mossan hojtade jag högt så att jag inte skulle möta någon oväntad innevånare. Vad vet man vad som döljer sig där inne. Kanske en räv, en grävling eller rent av en björn. Kanske någon lite jordbänning eller vätt ligger och sover där inne.


Jag hade tänkt lägga in ett kort på en tjäderhöna idag men när jag tittade på DansAnns blogg och fick se kungsörnen som hennes Ulf sett här i Fisksjön och tagit kort på kändes en tjäderhöna lite torftigt så det blev vildmarkens port istället och ni får själv föreställa er vad som finns där inne.


Eftersom det känns som om jag varit lite positiv nu ett tag så ska jag väl bre på med lite negativt också.


Min bil går som skit och har stannat två gånger den här veckan och jag har fått hjälp med startkablar av bekanta. Jag som skulle fara till Alnön imorgon vågar inte ge mig iväg. Får väl fara på verkstaden istället. Skit.

 Snålblåst och trasig bil och mina vänner och bekanta som har farit. Bara rester kvar i kylen och snön som aldrig vill smälta.


Så: "Hur är läget. Tack bara fint-än så länge"  

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards