Alla inlägg den 20 april 2009

Av Anita - 20 april 2009 09:15

Måndagsmorgon och jag har semester.  Vinden har mojnat och solen skiner. Katten Oskar går runt och jamar och letar troligen efter hunden Tindra.

Det ser ut att bli en solig fin dag även om det är flera minusgrader ute.

Förkylningen som jag stoppade med bastu har tagit fart igen.

 Mina planer för idag blev ju ändrade. Jag har fått låna ett nytt bilbatteri av brorsan så jag hoppas bilen startar så jag kan åka till verkstaden och köpa ett nytt. Så ska jag fara och köpa en ny duschslang och beställa stuprör. Naturligtvis finns inte dom jag har förut. Utgått, men troligen går det att få nåt liknande. Det är vissa problem med att ha ett gammalt hus. Det är alltid något som behöver lagas och repareras.


Sedan ska jag åka till DataFia och få henne att hjälpa mig med deklarationen så jag har planer för dagen även om det är andra planer än jag trodde. Hoppas bara nu att jag inte behöver ändra mina planer igen om bilen inte går igång.

Nåväl nog om det.

 Det känns lite konstigt att helt plötsligt vara ensam igen efter två veckor med mycket folk. Det är nästan så jag förstår Oskar och skulle vilja gå runt och leta jag också.

Det är så det är i det här huset. Allt eller inget.


Dricker mitt kaffe medan jag tittar ut över sjön. Tjock is fortfarande. Lade ut bröd till fåglarna och två skator slåss utanför. Orrarna spelar på sjön och idag visar sig paradiset Fisksjön från sin bästa sida. Ute på sjön går ett djur. Det är så långt borta men är nog en hund eller en räv. Det är så här det kommer att bli när jag om ett år slipper jobbet.


Sitta vid mitt fönster, dricka mitt morgonkaffe se ut över sjön läsa en bra bok och planera inför dagen i lugn och ro.

Önskar er alla en fin dag med denna dikt jag hittat i gamla gömmor.

En blomma är glädjen, idag slår den ut, imorgon förvissnar den  redan. Just nu när du kan, ha en lycklig minut---och tänkt på det kommande sedan. 

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards