Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Anita - 3 maj 2010 17:28

  


Om man nu ska pussa en padda och få en prins så får man väl ta det säkra före det osäkrad och skaffa en padda med kungakrona.


I vårens tid när det peppar,peppar ligger kärlek i luften får man göra vad man kan. Lovar att berätta när jag pussar till så ni får se förvandlingen.


På tal om kärlek vet jag inte om jag berättat att den ensamma svanen vid åmynningen har skaffat en fru. Nu fläktar han med vingarna och gör sig till ännu mer.


Helgen har varit allt annat än vårlik. Blåsigt, kallt och snöbyar då och då.

Trots det for jag till Faster G på Alnön.


Min gulliga kusin, faster och jag har gått runt på handelsträdgårdar som vi alltid brukar göra den här tiden. Det kändes inte så inspirerande som vanlig tack vare vädret. Inte ens penseer klarar någon utevistelse i det här vädret.


Vi åt på IKEA och sedan hjälpte vi faster G att komma in på facebook. Hon är så otroligt duktig.


När man har så roligt går tiden alldeles för fort och vi blev väldigt förvånade när klockan var över 7 på kvällen. Det var nog hög tid för mig att åka hemåt. Det är ju ändå 12-13 mil.


Det var ganska vilsamt att köra hemåt efter den vackra indalsälven. Jag spelade Lalla Hansson och jag är så glad att min bil går så bra och att vinterföret är borta för den här våren (hoppas jag).


Oro har man alltid

1. Ska min nya brygga klara sig för isen. Det stormar rent förfärligt och det är västlig vind. Illavarslande. Kommer hela isflaket farande är det bara mos kvar. Jag har ju varit med om det förut.

2. Var är min plånbok med mitt körkort i. Den finns inte i handväskan.


Så kommer en ny vecka med nya händelser. Började inte så bra med att männen i fikarummet yvdes över vargar och björnar som dom tycker ska utrotas och dessutom så var det väl inte bra med samerna heller. Ibland orkar jag inte ens vara kvar utan får gå därifrån. Människan är det värsta rovdjuret. Det kan man inte komma ifrån men det är inte lönt att ta en strid om mina åsikter.


Jag säger som Stenmark: Det är inte lönt att förklara för dom som inte begrip.


Till nåt annat. Varför görs det så dåliga stövlar. Dom går sönder på en gång. Igår köpte jag ett nytt par. Undrar hur länge dom håller?

Snygga var dom i alla fall.


   

Nu ska jag gå ut och räfsa lite gräs och kolla in min damm.


Dagens ord får då bli: Bättre 10 paddor i dammen än en padda i sängen.

    

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards