Alla inlägg den 22 september 2011

Av Anita - 22 september 2011 19:16

  

Jag gillar inte disk.

Jag gillar inte strykning

Jag gillar inte mardrömmar

Speciellt gillar jag inte alla tre saker samtidigt.


Vi hade meditationsmöte igår kväll och jag vet inte men jag brukar aldrig ha mardrömma men inatt hade jag det och vaknade kallsvettig vid 3-tiden och började tänka på att jag kanske skulle låsa dörren och ta in nyckeln.

Jag brukar skita i det men när man drömmer om skäggiga karlar som smyger omkring i huset så börjar man få för sig saker när man ligger i mörkret och huset knakar både här och där.


Så det blev att kliva upp och låsa och äta tunnbrödmacka och dricka mjölk.

Så blev det att vakna halv 10 och ge sig iväg till jobbet och för att träffa tjejerna och käka paltbröd med fläsk på hotellet tillsammans med tjejerna.


Så lång var det bra. men.....hemma väntade en massa disk från igår kväll.


Då krånglar diskmaskinen och jag börjar försöka laga den genom att skruva isär och rengöra både här och där. Det dök ju upp en karl för att fika men han verkade inte heller ha en aning om vad som var fel.


Klart den här gamla ärvda diskmaskinen har väl gjort sitt så nu blir det väl till att stå och handiska i fortsättningen för ny diskmaskin har jag då inte alls råd med.


Det börjas nu, Höst och vinterhelvetet med trasiga grejor och utgifter för pengar man inte har. Attans attans jävla skit.


Så bestämde jag mig för att styrka gardiner och sätta upp så det blir lite mer ombonat för naturligtvis har jag ingen värme än för min pump har inte fått någon el och veden måste jag försöka spara på.


Då jag står där och stryker och muttrar för mig själv så hör jag en liten fräsknall och inser att sladden har lossnat ur strykjärnet och hela skiten är strömförande.


Försiktigt försitktigt drar jag ur den brända sladden och nu jävlar är det nog för idag.


Det är bara att knula ner sig i soffan och sura och absolut inte göra ett enda dugg mer för nog ska det gå åt helvete.


Regnar gör det också men det skiter jag i och allt jag tänkt göra får vara till en annan och förhoppningsvis bättre dag. Disken får stå där i maskinen och sura precis som jag.

 

Dagens ord: En olycka kommer sällan ensam.

ps

Positiva tokar kunde säga att tur att du inte fick översvämning eller fick ström i dig eller att det verkligen kom in en farlig gubbe i huset men va faaaaaan.

Jag tillhör inte alltid dom positivas skara. Det ska ni veta. 

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards