Alla inlägg den 16 januari 2012

Av Anita - 16 januari 2012 09:19

 

Började gårdagen med att öppna köksskåpet för att hämta en kaffekopp. Längst upp på översta hyllan står en trave med glastallrikar och av någon outgrundlig anledning trillade dom ner, flera av dom landade med kanten före på min högra handled så nu har jag ett jätteblåmärke och en svullnad.


Golvet fullt med glasskärvor. Ut med mattan, dammsuga, sopa. En sådan början på dagen bådar naturligtvis inte gott.


Min kompis kom och hämtade mig för min bil stod ju i ett garage för att tina upp så hjulen börjar snurra igen.

Jag skulle hjälpa henne att städa en skitig lägenhet. Nu skrattar ni för dom flesta vet att jag inte är av den fantastiska städartypen men jag är inte kräsmagad av mig så får jag bara på ett par gummihandskar kan jag kräla omkring på toa och badrumsgolv och skura bort de äckligaste beläggningar av skit och intorkade tvålrester.


Så fick jag reda på att bromsbelägg eller bromsklossar på ett hjul var lösa på min bil så jag skulle då köra hem bilen utan att bromsa. Min kompis följde efter för säkerhets skull. Svettig och med hjärtklappning for jag sakta hemåt och tog mig ju hem.


Trodde ni att det var klart nu med skit för en och samma dag. Nehej då.  

När jag skulle gå och lägga mig tassade jag barfota ut i köket och skulle dricka vatten och naturligtvis så låg det en glasskärva kvar och den gick rakt in i min fot och blodet bara sprutade omkring och ont gjorde det innan jag lyckades få ut glasskärvan ut foten.


Imorse skulle jag ju försöka ta mig till verkstaden med bileländet men när jag kommer ut regnar det. Jag som längtat efter regn länge nu. Man ska aldrig önska sig något för man kan få precis vad man önskar.

men.......på en oskottad gård där man sjunker ner med hjulen så tog jag mig inte ur fläcken och man varnar på radion för glashalka.


Nu fattas det väl bara att det blir strömavbrott igen. Egentligen vill jag bara gå och dra täcket över huvudet och försöka somna om och komma bort från vardagens eländiga tjafs.


Så ryggen värker, handleden värker, foten gör ont och jag har en självspricka på fingertoppen men det hade väl kunnat vara värre. Bilen är trasig och pengarna är slut, kylskåpet gapar tomt.


På tal om det hörde jag om en kille som skulle göra ett försök hur länge han kunde klara sig utan att handla mat. Han klarade sig i 100 dagar men det kan jag säga att så mycket finns då inte i mina skafferier och frysar men det är klart att man klarar sig i några dagar. Idag lär det väl bli pannkaka för det har jag då grejor till, lite blåbär finns det nog i frysen också.


Hua vilken rörig berättelse det blev idag. Undrar om kan kan våga sig på att plocka undan lite julgrejor idag utan att det ska bli något mer tjafs.


Dagens ord: Alla vet ju att en olycka sällan kommer ensam.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards