Alla inlägg den 7 februari 2012

Av Anita - 7 februari 2012 17:40

 

Det händer ibland att jag får för mig att jag ska göra något jag egentligen borde veta att jag inte kan. När man misslyckats så många gånger borde man lära sig.  Men icke nicke nej, inte jag inte.


Vet ju att det finns vissa saker jag inte kan, sticka, virka och baka. Den enda bakning jag klarar av är att baka pepperkakshus men det är jag en fena på.


Ändå fick jag iden att jag skulle baka farmors goda hastbullar till eftermiddagskaffet. När jag skulle skära en bit av smöret skar jag mig i höger pekfinger så blodet sprutade omking.

Bara det skulle vara en varning men jag fortsatt. Farmors hastbullar var liksom toppiga och fina och goda men mina blev bara som pannkakor eller kanske man kan säga plättar.


Gamle A dök upp för att få kaffe och titta på tv tillsammans med mig och han var snäll nog att säga att dom var goda men platta. Puuuu.


 

Nåja, jag har tagit en sparktur idag också för att nu är det nog ett som gäller för att jaga bort surfisen vinterdepp.

Troligen sol och ljus och mycket apelsiner för att få tillbaka livslusten.


Igår började DataFia och jag simma på simhallen och det kändes skönt även om vattnet i duscharna var försvunnen ett tag eftersom dom spolade isbanan och då räcker det inte till. Efter att vi suttit i bastun en stund så kom vattnet i gång och allt var frid och fröjd.


Jag har vävt en stund också och det blir jättefint och jag är faktiskt så nöjd. Så jag får väl tänka att kan jag inte det ena så kan jag det andra.


Dagens ord: Tänk inte på det du INTE kan tänk på det du KAN istället.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards