Alla inlägg den 20 februari 2012

Av Anita - 20 februari 2012 10:36

 

Jaså, ni vet inte vad det är? Det kan väl vara väldigt mycket.


Det kan vara alla smågrejor jag har i mitt skåp, skåpet med grisbilderna på.

Det kan vara att gå ut och vifta med sopen som gumman tö och hoppas att den genom lite kuckelimuck ska snön försvinna (misslyckade stor med det kan jag säga)

Att med energikraft få ljuslågan att växa till dubbel höjd är också kyckelimuck.


Ja för att vara lite lite omständig kan jag berätta att DansBritt och jag har ägnat oss åt en del kuckelimuck under helgen med varierat resultat. Ni skulle inte tro det om ni såg det.


Men......ni kanske minns att jag har gått omkring och varit så sugen på riktigt kött i flera veckor nu och ibland så är det faktiskt så att man får det man önskar.


Dansbritt kom med en stor mör bit älgkött och vi gjorde pepparstek med hasselbackspotatis och grönpepparsås och svampsås av de sista svamparna vi plockade i höst och till och med lite persiljesmör. Vad vi frossade.


Eftersom kuckelimuck är ansträngande och magen blev proppfull låg vi i varsin soffa och halvsov till eurovisionstävlingen. Vaknade till och poppade lite popkorn och längre fram på kvällen åt vi upp resterna av köttet.

Kände mig nästan som en stor padda där jag låg i soffan.


I vanliga fall brukar man ha chips med dip, men jag kan lova att små köttstrimlor doppade i sås är minst lika gott.

Jag gillade de unga killarna som sjöng först bäst. Det var lite riv i låten. Igår när jag var på bokcirkeln var det någon som sa att "det var sånt som ungdomen gillar". Tack för det.


Vad annars. Bokcirkel igår kväll.


Årsmöte på Håsjögården i fredagskväll med god paj och underhållning och rätt mycket folk. En trevlig kväll.


Nu kom jag på en häftig sak. DansBritt är en hejare på att busvissla. Pratade med DansAnn och vi kommer kanske att ha en liten kurs i busvissling. Vi behöver lära oss det. Tror att man kan ha stor nytta. Kan man ha bokcirkel och meditationsgrupp kan man väl ha busvisslingcirkel eller hur (hihi).


"Rosa Elefanter" av Karin Brunk Holmqvist Ännu en härlig bok som jag har svårt att släppa men solen skiner från en klarblå himmel och jag måste ut i ljuset och andas. Tror jag tar en promenad ner till byn och hämtar min spark.


Dagens ord: Ljuset och solen värmer själen. Skratten och glädjen värmer hjärtat.



Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards