Alla inlägg den 19 mars 2020

Av Anita - 19 mars 2020 08:26

Det pratas hela tiden om pesten så jag ska inte prata ett dugg om det, eller åtminstone väldigt lite. Inget av det vi tänkte roa oss med i veckan blev av för allt är inställt. För oss i Fisksjön finns det att göra i alla fall.


 

Vi kan ju vara ute på sjön. Kinabror är ute på sjön och pimplar och jag vandrar i skogen med hunden Jack. Än så länge är det fruset i skoterspåren så det går att gå. Mat har vi och vi får sällskapa med varandra. Det finns dom som har det värre. AMV och Gubben ska få åka hem från Mallorca idag och jag hoppas att det går bra.


Jag har tagit mig till att äntligen ta ner julgardinerna och jag ska städa för det behövs och syns nu när solen lyser in.

Idag blåser det isvindar igen.

Jag hatar att stryka gardiner men nu är det gjort och som vanligt så fuskar jag. Fönstren skulle putsas också men det blåser så. Tänk att man alltid kan hitta ursäkter för det man inte vill göra. Antingen är det för kallt att putsa eller regnar eller blåser och är det lugnt och fint och sol då måste man ju vara ute och inte ägna sig åt sådant fjask som att vara inne och städa.

Sån är jag och jag lär väl inte bli annorlunda om jag inte blivit det nu.


 

Kvällarna är vackra nu och speciellt solnedgångarna. Det är liksom en aning av vår i luften fast snön är kvar och det är is på sjön. Fåglarna kvittrar i alla fall men inga flyttfåglar har kommit. Dom första brukar vara koltrasten och bofinken men än har bara svanarna syns till.

g

Jag rorar mig med att skriva till kompisar och ringa till kompisar och så läsa. Som tur är så har jag bokcirkelbok att läsa och annars får jag väl se på filmer på tvn. Åsanisse har jag släppt nu för jag har sett alla filmer så många gånger.


Till er alla som inte får gå ut sänder jag en varm tanke och hoppas att det här går över snart så livet kan bli som vanligt Värst för dom som blir permitterade och har en osäker framtid.


 

Dagens ord: Människan är en konstig pryl som bunkrar toapapper när man har problem med lungor och hals.


ar en osäker framtid. 


Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards