Direktlänk till inlägg 21 september 2022

DEN GLÄDJEN VARADE INTE LÄNGE

Av Anita - 21 september 2022 09:12

 

Jag var på läkarkontroll igår och han tyckte att jag såg bra ut. Med det menade han nog att alla prover var ok och blodtryck och annat också. Utom min fot förstås men jag fick rådet att gå till en sjukgymnast och få hlälp (om det hade funnits någon) förstås.


Skulle sätta mig i bilen då jag såg något konstigt.


 

Då får jag se att jag hade ett hål i rutan på höger sida bak som av någon underlig anledning hade blivit när jag stod parkerad utanför. Jaha ja. Tänk att så fort jag tar bilen så nog blir det något skit som kostar pengar och möda. Det är väl själva faan. Tror att den där bilen är helt förtrollad av någon illasinnad makt.


Ja så var det med det. Jag har tagit in blommorna nu. Dom står i växthuset och är skyddade ett tag. I natt har det varit kallgrader så det var i sista minuten.

 

Igår kväll hade vi styrelsemöte nere på Håsjögården. Vi ska väl försöka få till lite fest för dom som varit med och fixat med sommarcafe. Solen lyste så fint över sjön så jag kände för att ta kort på vår fina gamla kyrka.

 

Idag blir det nog en riktigt solig och fin dag även om det är kallt. Få se om det blir lingonplockning om inget annat spännande händer. Jag ska inte röra bilen idag i alla fall. Det är då ett som är säkert. Det gäller tydligen att hålla sig på marken och varken använda bil eller cykel för då blir det bara skit. Nåja, mina skavsår på knäna har i alla fall läkt och vi får se hur det går med resten. 


Dagens ord: Solen skiner i alla fall.

 
 
Lena i Wales och Spanien

Lena i Wales och Spanien

21 september 2022 17:48

Skönt att hälsan är okej, men tråkigt med bilen.
Vilken fantastisk bild av den vackra kyrkan i detta ljus! Bättre än ett vykort.
Vacker höstbild också.
Du bor i en fantastik vacker miljö, alltid något att glädjas åt.
Sköt om dig!

http://lenaiwales.wordpress.com

 
ibod11 - Ingrid

ibod11 - Ingrid

21 september 2022 18:48

Skönt att proverna visade på bra värden men det är ju illa att ingen sjukgymnast finns i närheten. Bara för att jag är nyfiken så googlade jag "träna hälsporre" och det finns en hel del råd och tips på nätet. Massor av dyra grejer att köpa så klart men även gratis tips om hur man kan träna sig bättre. Men jag vet ju inte om det hjälper eller om du orkar ta tag i det. Det kan kännas jobbigt.
Du fick en underbart vacker bild på den fina kyrkan med sjön i bakgrunden. Sådana vyer kan ge lycka åtminstone en kort stund.

http://ibod11.com

 
Carmen

Carmen

22 september 2022 10:30

Så bra att du har hälsan, självklart så är det tråkigt det där med bilen. Men försök glädjas åt att du har hälsan vännen :-):
Jag bytte ju lösenord för ca två veckor sedan och sen förlorade jag internet så hann inte skicka koden till dig.
Men här kommer den...

Mylife83.bloggplatsen.se

Lösenord: 2519

Kram.

http://mylife83.bloggplatsen.se

 
ufabet777

ufabet777

Torsdag 18 jan 13:00

I've lately began the weblog, the data a person supply on this website offers assisted me personally significantly. Many thanks with regard to all your period & function.

http://https://www.ufabetwins.me/ufabet777

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards