Alla inlägg den 10 april 2022

Av Anita - 10 april 2022 08:26

 

När man precis börjat ana ett stråk av vår så blir det på dette viset. Varför blir det på dette viset?

Jag sitter här och ser ut genom fönstret och ser stora äckliga flingor dala ner. Dom dalar idag men igår så kom dom på snedden. Får väl vara tacksam att det slutat blåsa kan jag tro.

 

Massor med fåglar sitter i fågelbordet. Bofinkarna har kommit nu i stora hopar och hungriga är dom. Domherrar i massor och så en massa små söta grönsiskor och gråsiskor. Jag fyllde fågelborden tre gånger igår och det tog slut innan kvällen


Så har jag varit ut och sopat och skottat. Ont i ryggen har jag fått. Gammeldomen förstör så mycket. Vilken tur att Kinabror har kört det mesta med traktorn. Hur skulle jag annars klara mig i detta hemska snöväder.

 

Sparken har nästan försvunnit i snön. 


   

AMV och Gubben kom igår och hunden Jack blev helt exalterad av glädje. Dom är favoriterna och har inte varit här på en hel månad. Fint att träffa dom igen. AMV och jag tittade på foton från deras tid på Mallorca. 

Blått och turkos vatten och blommor och grönskande berg. Här är det bara vitt och grått och jag känner mig lika grå både inne och ute. Snart åker dom till Grekland. 


Kinabror och jag ska väl ha oss iväg till Hammarstrand och handla lite mat idag för nu börjar det ta slut i gömmorna efter att vi inte handlat på snart två veckor. Det är väl så långt jag kommer skulle jag tro. Kinabror åker snart till Skåne.


Dagens ord: Sov du lilla videung än så är det vinter.


Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards