Alla inlägg den 17 februari 2023

Av Anita - 17 februari 2023 11:12

 

Att man aldrig lär sig. Det har ju varit en fin vecka. Fint väder. Broder B hade besök av sin son med familj och två trevliga människor från Skåne. Vi hade en fin dag först ute på sjön och sedan fika hos mig och så hamburgare hos Broder B.

Så på onsdagen vattengympa och trevliga kvinnor att prata med.


Så igår var det besök hos gulliga Marjatta som fyllt 90 år. Hennes dotter som jag jobbade tillsammans med var också där och vi hade några fina timmar tillsammans. Så många minnen från en tid som var.


Så tänkte jag när jag åkte hem. Tänk att bilen nu har gått utan problem i två veckor och det skulle jag inte tänkt. Den jävulen fick en varningslampa på instrumentet. Fram med instruktionsboken som tyckte att jag skulle snarast fara till verkstad. For till Broder B istället och han fick tag i Storfiskaren som har någon mätare som man kan se vilket av alla fel det kunde vara. Det ena enklare och det andra svårare. Nu när jag behöver bilen som mest. Man kan väl bli galen.


Jag satt hos Broder B och Frun och tittade på tv och gullige Nalle han kröp in i min famn och nästan tryckte in mig i soffan för han skulle kinda och pussas hela kvällen.

 

Om jag ska fortsätta att klaga så har jag förnyat mitt Eon elgrej. Mitt fasta går ut i slutet av mars och en kille ringde och nu blir det att köra rörligt .  Avtalet skulle skrivas på och jag skulle göra det på datorn och det höll på att knäcka mig. Det skulle tryckas hit och dit och fram och tillbaka och så skulle man trycka på någon knapp för att godkänna. Fan vet vad den knappen finns. Vi får väl se om jag fick till det. Vad är det för fel på skriftliga avtal. Det har väl alltid funkat förut.


Så fick jag ett presentkort av Sonen i julklapp som jag kunde handla på Bodyscoop. Det verkade ju bra men jag försökte få till betalningen med kortets kod men det gick inte. Gång på gång svarade apparathelvetet att det var fel nummer fast jag matat in rätt. Så nu har jag skitit i det och hoppas att jag kommer till stan någon gång innan det går ut. Varför ska allt vara så förbannat krångligt nu för tiden. Dum känner man sig också. Det är väl framtiden det. Dummare och dummare och gamlare och gamlare för varje dag.


 

Nu har jag gjort en jättegryta med köttfärssås så Kinabrors familj ska ha något att äta ikväll när dom kommer fram hit till Fisksjön.


Dagens ord: Aldrig ska man tänka något positivt för då blir det bara något helvete. Det borde jag lärt mig vid det här laget.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards