Alla inlägg den 4 september 2015

Av Anita - 4 september 2015 14:21

 

Förväntan. smaka på det ordet. Visst låter det härligt. Nu ligger jag i hammocken och känner solen värma och läser en skitbok bara för att tiden ska gå. Det doftar rosor och humlorna surrar runt öronen på mig.


Jag har packat en trunk och väntar på att Datafia ska komma och hämta mig. Nu bär det av till Umeå och imorgon ska vi till Täfteå loge för att dansa till Drifters. Sommarens enda resa och sommaren sista dans.


Det är inte bara dansen som lockar utan själva resan. Att få sitta och titta på allt det vackra som finns att se efter vägen. Även om jag bor i paradiset så är det roligt att se något nytt och sitta i lugn och ro och prata. Det ska bli så kul.

Fint väder är det också.


Annars har ju veckan varit i skördandets tecken. Varje dag har jag skördat och plockat alla möjliga bär. Jag har också plockat mer styvmorsviol för den salvan jag gör är redan slut. Det är många som vill ha den. Dessutom har jag plockat rödklöver och lagt i olja och torkat nässlor.


Hälsat på fd grannen och varit på kontroll till  sköterskan och jag hade ett blodtryck som var helt normalt och rent allmänt var jag relativt kry så det får man ju vara glad för då. Visst har jag lite ont i min ena höft efter allt skumpande upp och ner i skogen bland tuvor och stenar men för fasen Jag är ju ingen ungdom så det får man väl ta.

Kommer säker att få ont när jag dansar också men det skiter jag i. Får väl ligga och tryna i hammocken när jag kommer hem.


Kinabror drar till Skåne på barndop och älgjakten börjar. Det är väl vad som händer nästa vecka men nu ska vi inte tänka på det utan på min resa. Jag har inte stora fordringar på livet. De flesta av mina vänner drar iväg söderöver och visst skulle jag vilja det också men jag får väl vara nöjd med en minisemester i Umeå. Man ska inte förhävas sig sägs det ju.


Dagens ord: Förväntan är halva nöjet.

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards