Alla inlägg den 7 juni 2019

Av Anita - 7 juni 2019 21:38

När svalorna flyger lågt blir det regn och i eftermiddags nuddade dom nästan vattenytan.

 

När det blir åska blir värmen liksom tjock och tryckande. Eftersom hunden Jack och jag var nere vid sjön och plaskade lite i vattnet. Vi såg de svarta molnen komma farande på andra sidan sjön och då gick vi in i strandstugan och lade oss en stund. Blöt hund som snarkar med huvudet på mina ben. En bra bok att läsa och varmt så varmt. Sämre kan man ha det.

 

Varmt har det varit i flera dagar nu och riktigt varmt. Därför klev jag upp vid 6-tiden och tänkte klippa gräs men då gick gräsklipparen sönder. Allt kan ju inte gå bra minsann.


Igår var vi till Kälarnedagen, Kinabror och jag. Jag glömde att fotografera men minglade runt och pratade med gamla jobbarkompisar och skolkamrater och bekanta i största allmänhet. 


Det var många år sedan jag köpte en klänning men där fanns den. Precis den jag ville ha och jag köpte den och hoppas nu att jag ska få ha den på och dansa i sommar. Den hade en sådan där vid kjol som står rakt ut när man snurrar i dansen. Det gillar jag.

 

När det blir så här tvärvarmt (30)grader i skuggan, så blir man trött och varm och kan ta en siesta mitt på dagen. Jag gick faktiskt in och lade mig på soffan och såg på en gammal film "Maj på Malö" En härlig svart-vit film från 40 talet.


Vad mer Dom vita syrenerna börjar snart slå ut. Här kommer dom i juni i bästa fall.

 

De tre bokarna (alltså inte böckerna) utan träden har för första gången jag sett det fått gula blommor. Förmodar att det är dom som blir liksom lösnäsor på så småningom.

 

Mer har jag inte att säga idag. Jo imorgon bär det av till Bräcke till AMV och Gubben. 


Dagens ord: Blixtar och dunder, hetta och regn och varmt och skönt.


Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards